Ana SayfaHaberlerLevent Gültekin’in Abdullah Gül iddiasına Bekir Ağırdır’dan yanıt: "Ne bizden böyle araştırma...

Levent Gültekin’in Abdullah Gül iddiasına Bekir Ağırdır’dan yanıt: “Ne bizden böyle araştırma istendi ne de biz yaptık”

Gazeteci Levent Gültekin, son cumhurbaşkanlığı seçiminde Abdullah Gül’ün adaylığına ilişkin KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır’ın parti liderlerine bir anket verdiğini iddia etti. Ağırdır, Gültekin’in iddiasını yalanladı: “Ne o zaman ne şimdi, ne Gül için ne başka bir isim için ne anketimiz ne de liderlere önerimiz olmadı. Ne bizden böyle araştırma istendi ne de biz yaptık.”

Gazeteci Levent Gültekin, son cumhurbaşkanlığı seçiminde Abdullah Gül’ün adaylığına ilişkin KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır’ın parti liderlerine bir anket verdiğini iddia etti.

Medyascope’ta söz konusu ankette yüzde 60 ile Gül’ün seçimi kazandığını öne süren Gültekin, “Erdoğan neden Abdullah Gül’e helikopter göndermek zorunda kaldı? Neden bir gece bir muhalefet partisi fikir değiştirdi?” ifadelerini kullandı.

Ağırdır’dan yanıt: “Ne bizden böyle araştırma istendi ne de biz yaptık”

Ağırdır, Gültekin’in iddiasına “Ne o zaman ne şimdi, ne Gül için ne başka bir isim için ne anketimiz ne de liderlere önerimiz olmadı. Ne bizden böyle araştırma istendi ne de biz yaptık” yanıtını verdi.

Gültekin: “O sürecin şahidi herkesin bu ‘yalan’ bilgiyi vermiş olmaları tuhaf

Bunun üzerine Gültekin Ağırdır’a, “O ilişkiyi sürdüren, o sürecin içinde olan herkesle konuştum, Gül ve bütün liderler dahil, ya onların hepsi yanlış hatırlıyor ya da Bekir Bey! O sürecin şahidi herkesin bu ‘yalan’ bilgiyi vermiş olmaları tuhaf” karşılığını verdi.

- Advertisment -