Ana SayfaHaberlerMahruze Teyze paylaşılamıyor

Mahruze Teyze paylaşılamıyor

2019 yerel seçimlerinde pazarda karşılaştığı Ekrem İmamoğlu’yla girdiği samimi diyaloglarıyla tanınan Mahruze Keleş’in Sultanbeyli’deki evi siyasetçi akınına uğruyor. Üç kez İmamoğlu’nun ziyaret ettiği Keleş’i bir kere de İmamoğlu’yla birlikte Kılıçdaroğlu ziyaret etti. Evin son ziyaretçisi Cumhurbaşkanı Erdoğan oldu. CHP’lilerin dört ziyarette yaptığı ketelerini yediği ama oy vermeye ikna edemediği Mahruze Teyze, Erdoğan’ın ziyaretinde çok memnun: "Sanki anamdan yeni doğdum. Peygamber efendimiz değil de sanki Hazreti Ömer geldi evime. Ben Tayyip Erdoğan sevdalısıyım"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tuzla’da işçilerle yaptığı iftardan sonra, kamuoyunun İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ziyaretinden tanıdığı Sultanbeyli’de ikamet eden Mahruze Keleş’in evine ziyarete gitti.

Keleş, 2019’daki yerel seçimin döneminde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Sultanbeyli’deki pazar ziyaretindeki “Sana kete yaparım ama oy vermem”  sözleriyle tanınmıştı.

İmamoğlu, İBB Başkanı seçildikten sonra söz verdiği Mahruze Keleş’i evinde ziyaret etmişti.

Mahruze Keleş’i daha sonra iki kez ziyaret eden İmamoğlu’na Keleş bir ziyaretinde “Keşke Cumhurbaşkanı Erdoğan da gelseydi. Söz verdi gelecek. ‘İstanbul’a ayak basar basmaz ordayım’ dedi. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı da en kısa zamanda bekliyorum. Sen lafından hemen geldin. Allah razı olsun. Onu da seviyorum. O da kardeşim sen de kardeşimsin. Bizim partiyle işimiz yok” demişti.

İmamoğlu, ikinci ziyaretinin ardından Mahruze Keleş’i bir kez de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile birlikte ziyaret etmişti.

Bu ziyarete Mahruze Keleş’in Kılıçdaroğlu ile diyalogları damga vurmuştu.

Ziyaretin ardından Mahruze Teyze Erdoğan’dan telefon aldı. Erdoğan da bir kez daha ziyaret sözü verdi.

Nihayet, dün (1 Mayıs) Tuzla’da işçilerle yaptığı iftardan sonra Erdoğan, Sultanbeyli’de ikamet eden Mahruze Keleş’in evine gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti yaklaşık 1 saat sürdü.

Mahruze Keleş Cumurbaşkanı Erdoğan’ı kapıda “Allah’a şükür muradıma erdim, dünyalar benim oldu” sözleriyle karşıladı.

Ziyaretin ardından gazetecilere konuşan Mahruze Keleş’in, “Sanki Peygamber efendimiz geldi, kurban olayım evliyamız geldi sanki” ifadelerini kullanması sosyal medyada gündem oldu.

- Advertisment -