Ana SayfaHaberlerMaslak’ta restoranda oturan Arap iş insanlarını bıçakla tehdit eden zanlı gözaltında. “Ben...

Maslak’ta restoranda oturan Arap iş insanlarını bıçakla tehdit eden zanlı gözaltında. “Ben Türk’üm, Arap marap anlamam” demişti

İstanbul Maslak’ta restoranda yemek yiyen Arap iş insanlarını bıçakla tehdit eden M.İ. adlı saldırgan gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Sosyal medyada yayılan videoda, restoranda oturan Arap iş insanlarına elindeki bıçağı gösterip kurt işareti yapan M.İ.’nin küfürler edip, tehditlerde bulunduğu duyuluyordu.

Dün (1 Temmuz) akşam farklı illerde Suriyelilere yapılan saldırılar sırasında İstanbul’da da adının M.İ. (43) olduğu öğrenilen bir kişi, gece 02.00 civarında Maslak 1453’te bir restoranda oturan Arap iş insanları bıçakla tehdit etti.

Patronlar Dünyası’nın yayımladığı videoda M.İ.’nin Arap iş insanlarına elindeki bıçağı göstererek tehditlerde bulunduğu ve küfürler ettiği duyuluyor. M.İ., videonun bir yerinde de kurt işareti yaparak “Ben Türk’üm, Türk. Arap, marap anlamam” diye bağırıyor.

İstanbul Emniyeti, evinde yakalanan M.İ.’nin alkollü olduğunu ve “kasten yaralama” ile “görevi yaptırmamak için direnme” suçlamalarıyla adliyeye sevk edildiğini açıkladı.

- Advertisment -