Ana SayfaHaberlerDünyaMedvedev’den 2023 tahminleri: “AB ve ABD dağılacak, Polonya ve Macaristan Ukrayna’yı işgal...

Medvedev’den 2023 tahminleri: “AB ve ABD dağılacak, Polonya ve Macaristan Ukrayna’yı işgal edecek, ABD’de iç savaş çıkacak”

Rusya’nın eski Cumhurbaşkanı ve eski başbakanı, Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Medvedev, 2023 yılı tahminlerini Twitter’dan paylaştı:

“Yılbaşında herkes tahminde bulunur. Birçok insan sanki en çılgın, hatta en saçma tahminlerde bulunmak için fütüristik hipotezler ortaya atar. Bu da benim mütevazi katkım.”

Medvedev, 2023’te AB ve ABD’nin dağılacağını, petrol fiyatlarının varil başına 150 dolara, 1000 metre küp doğalgazın fiyatının 5 bin dolara çıkacağını söyledi. Medvedev’in öbür tahminleri de şöyle:

 “Birleşik Krallık AB’ye yeniden katılacak, AB dağılacak. Polonya ve Macaristan, Ukrayna’nın batısını işgal edecek. Dördüncü Reich kurulacak, Almanya ve Polonya, Baltık ülkeleri, Çekya, Slovakya, Batı Ukrayna ile birleşecek. ABD’de iç savaş çıkacak, California ve Texas bağımsız ülke olacak. Elon Musk, dağılan Amerika’da Cumhuriyetçilerin yönettiği toprakların başkanı olacak. Kuzey İrlanda Birleşik Krallık’tan ayrılacak ve İrlanda Cumhuriyeti’ne katılacak. Bütün büyük borsalar ve finans merkezleri Avrupa ve Amerika’dan ayrılacak, Asya’ya taşınacak. Bretton Woods finans sistemi çökecek, IMF ve Dünya Bankası batacak. Euro ve Dolar artık dünyada kullanılmayacak, dijital para en çok kullanılan para birimi olacak.”

- Advertisment -