Ana SayfaHaberlerMehmet Ağar’dan Arda Turan’ın çalıştırdığı Eyüpspor’a ziyaret

Mehmet Ağar’dan Arda Turan’ın çalıştırdığı Eyüpspor’a ziyaret

Eski İçişleri Bakanlarından Mehmet Ağar, Arda Turan’ın çalıştırdığı Trendyol 1. Lig ekibi Eyüpspor’u ziyaret etti. Belçika Pro Lig ekiplerinden Westerlo'nun sahibi Oktay Ercan ile birlikte Eyüpspor’un tesislerini gezen Ağar, Arda Turan ve takımına başarılar diledi. Arda Turan, Atletico Madrid forması giydiği 2012 yılında o dönem cezaevinde olan Mehmet Ağar’ı Aydın’da kaldığı cezaevinde ziyaret etmişti. Turan ayrıca Atletico Madrid formasıyla kazandığı UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğunun ardından “Keşke Mehmet Ağar da burada olsaydı” demişti.

Eski İçişleri Bakanlarından Mehmet Ağar, Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Arda Turan’ın çalıştırdığı Eyüpspor’u ziyaret etti.

Ağar’a ziyarette Belçika Pro Lig ekiplerinden Westerlo’nun sahibi Oktay Ercan eşlik etti.

Mehmet Ağar ve Oktay Ercan’ın, antrenman sahasında teknik direktör Arda Turan ile birlikte çekilen samimi fotoğrafları kulübün sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Paylaşımda ziyaretle ilgili şu ifadeler yer aldı:

“Önceki dönem İçişleri Bakanlarımızdan Sn. Mehmet Ağar ve Belçika Pro Lig ekiplerinden Westerlo’nun sahibi Sn. Oktay Ercan, kulübümüzü ziyaret etti. Asbaşkanımız Sn. Fatih Kulaksız ile antrenman sırasında sohbet eden Ağar ve Ercan, Eyüpsporumuz’a Süper Lig yolculuğunda başarılar dilediler. Özellikle Arda Turan göreve geldikten sonra, her hafta maçları yakından takip ettiğini sözlerine ekleyen Mehmet Ağar ve Oktay Ercan, tesislerden ayrılmadan önce Teknik Direktörümüz Arda Turan ve Asbaşkanımız Fatih Kulaksız’la kulüp binasında kısa bir görüşme gerçekleştirdi.”

Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan, 11 Haziran 2012’de futbolculuk yaparken o dönem cezaevinde bulunan Mehmet Ağar’ı Aydın’ın Yenipazar İlçesi’ndeki K-1 Tipi Kapalı Cezaevi’nde ziyaret etmişti.

Arda Turan, 2012 yılında Atletico Madrid formasıyla kazandığı UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğunun ardından yaptığı açıklamada da Ağar’dan bahsetmişti:

“Bunun bir tarifi yok. Söylenecek bir şey yok, çok mutluyum. Mehmet Ağar’da şu anda içeride. Burada olmasını isterdim. Yanlış anlaşılmasın siyasi olarak demiyorum ama kendisini çok severim.”

Turan’ın bu açıklaması o günlerde TRT Haber tarafından “Arda Turan’dan çok ilginç açıklama” başlığıyla haberleştirilmişti.

- Advertisment -