Ana SayfaHaberlerMehmet Ali Çelebi AK Parti'ye katıldı: "Davet ederek şahsımı onurlandıran Sn. Cumhurbaşkanımıza...

Mehmet Ali Çelebi AK Parti’ye katıldı: “Davet ederek şahsımı onurlandıran Sn. Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum”

CHP'den İzmir Milletvekili olarak seçilen, ardından Memleket Partisi'ne geçen ve oradan da istifa eden Mehmet Ali Çelebi, AK Parti’ye geçtiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından gelişmeyi duyuran Çelebi: "Türk Silahlı Kuvvetlerinin namuslu ellerinde yetişen asker kökenli bir milletvekili olarak yol haritamı çizen şehitlerimiz ve beni bugünlere getiren aziz milletimizdir. Açıktan tarafım. PKK-Öcalan severlerin hoş görüldüğü denklemlerde olmam düşünülemez!", "Davet ederek şahsımı onurlandıran Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum."

CHP’den seçilen, ardından Memleket Partisi’ne geçen ve son olarak oradan istifa eden bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi, AK Parti’ye katıldığını açıkladı.

Çelebi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Kimsesizlerin kimsesi Cumhuriyetimizin neferi, Atatürk’ün askeri, Türk Milletinin sesi olarak yoluma Cumhur ittifakı çatısı altında AK Parti’de devam edeceğim”

“Türk Silahlı Kuvvetlerinin namuslu ellerinde yetişen asker kökenli bir milletvekili olarak yol haritamı çizen şehitlerimiz ve beni bugünlere getiren aziz milletimizdir. Açıktan tarafım. PKK-Öcalan severlerin hoş görüldüğü denklemlerde olmam düşünülemez! Vatan ve millet bütünlüğümüzü, -FETÖ, PKK terör örgütleriyle kararlı mücadeleyi, -Milli konuları (Mavi Vatan, S400, Kıbrıs, Azerbaycan, Sözde Soykırım, Tezkereler, Savunma Sanayisi) önceleyen siyasi anlayışımın gereği olarak; Kimsesizlerin kimsesi Cumhuriyetimizin neferi, Atatürk’ün askeri, Türk Milletinin sesi olarak yoluma Cumhur ittifakı çatısı altında AK Parti’de devam edeceğim. Kurulan yeni dünya düzeninde bölgemizdeki EGEMENLİK mücadelemiz akamete uğramadan devam etmelidir.”

“Davet ederek şahsımı onurlandıran Sn. Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum”

“Davet ederek şahsımı onurlandıran Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. Halkımızın dertlerine çareler üretmek için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çok çalışmaya devam edeceğim. Özellikle Kahraman Güvenlik Güçlerimizin, şehit aileleri ve gazilerimizin hak ve hukukuna yönelik düzenlemeler için katkı sunacağım. Mücadelemiz, dirayetimiz, direncimiz, inancımız mensubiyetinden gurur duyduğumuz Türk Milletinin var oluş gayesine hizmet, Türkiye’nin tarihsel devamlılığına sonuna kadar destektir.”

- Advertisment -