Ana SayfaHaberlerMelek Mosso konserini iptal etmeyen AK Partili belediye başkanı hedefte: FETÖ, ihanet...

Melek Mosso konserini iptal etmeyen AK Partili belediye başkanı hedefte: FETÖ, ihanet ve eziklik ile suçlandı

Seçim günü oy kullanmaya, bir sokak röportajında AK Partili kadına hakaret eden ‘teyze’nin kombini’yle gittiği için eleştirilen Melek Mosso, AK Partili Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’nin konserinde sahne aldı. Mosso, “Sizlerle helalleşmek istiyorum. Kuzenimi kadın cinayetine kurban verdim. Cumhurbaşkanımız sayın Erdoğan’ın bundan sonra bununla ilgili en sert uygulamaları yapacağına canı gönülden inanıyorum. Maksadımı aşan sözlerim için özür diliyorum” dedi. Belediye başkanı Cüneyt Yüksel ise, “Hepimiz insanız, hata yapabiliriz” diyerek Mosso’ya destek verdi. AK Partili hesaplar sosyal medyada “Cüneyt Yüksel Kovulsun” kampanyası başlattı

Geçtiğimiz hafta düzenlenen bir ödül töreninde yaptığı konuşma ve attığı tweet sonrası Tekirdağ Kiraz Festivali’nde sahne alacak olması tartışma yaratan Melek Mosso dün akşam (11 Haziran) Tekirdağ’da konser verdi.

Şarkıcı Melek Mosso, attığı tweet ve ödül töreninde sahnede kullandığı ifadeler sebebiyle vatandaşlardan özür diledi.

Mosso, seçimlerden önce bir AK Parti seçmenine küfürlü ifade kullanan ve bu videosu sosyal medyada viral olan vatandaş gibi giyinerek oy kullanmaya gitmişti. Mosso’nun bu paylaşımı AK Partililer tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

Daha sonra sahneye çıkarak açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Biz et ve kemikten yaratılmış varlıklarız. Hepimiz hata yapabiliriz. Sonuçta bu insana özgü bir şey önemli olan nedir biliyor musunuz? Hatanızı görüp, özür dileyebilmek. Büyük bir erdem. Ama daha büyük bir erdem daha var. Özrü kabul edebilmek. Biz büyük ve güçlü Türkiye olmak istiyorsak, bütün renklerimizi zenginliğimiz olarak görmek zorundayız” dedi.

Melek Mosso’nun Tekirdağ’da AK Partili belediyenin organizasyonunda konser vermesi sosyal medyada tartışmalara sebep oldu. AK Partili birçok isim belediye başkanı Cüneyt Yüksel’i eleştirerek görevden alınmasını talep etti.


Cüneyt Yüksel ise gelen tepkiler üzerine bir paylaşım yaptı:

“57. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivalimizi, birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin pekiştiği çoşkulu bir geceyle tamamladık. Bu birlikteliğe gölge düşmemesi için ayrıntılı açıklamamı yarın siz kıymetli kamuoyu ile paylaşacağım. Hepinize hayırlı geceler dilerim.”

- Advertisment -