Ana SayfaHaberlerMerakla beklenen Resmi Gazete’nin yayınlanması 2 saat gecikti

Merakla beklenen Resmi Gazete’nin yayınlanması 2 saat gecikti

Türkiye’nin en çok okunan ve merak edilen gazetesine dönen Resmi Gazete, her zamanki gibi gece 12’de yayınlanmayınca telaşa neden oldu. Ekranları başında bekleyenleri iki saat boyunca “çalışmalar devam etmektedir” notu karşıladı. Nihayet gece 02.00 sularında gazete yayınlandığında ise hayal kırıklığına neden oldu.

24 Mart 2020 tarihli Resmi Gazete’nin yayımlanması yaklaşık 2 saat gecikti. Gazetede, Cumhurbaşkanlığı Kabinesine ilişkin herhangi bir karar yer almadı.

Bugün (24 Mart) yapılacak AK Parti kongresi öncesinde Erdoğan’ın kabinesinde değişiklik yapacağı duyumuyla gazeteyi bekleyen binlerce kişi resmigazete.gov.tr sitesine girince 2 saat boyunca “RESMİ GAZETE’NİN YAYIMLANMASI ÇALIŞMALARI DEVAM ETMEKTEDİR” notu ile karşılaştı.

Resmi Gazete, gece yarısı sosyal medyada TT oldu, pek çok kişi geç saatlere kadar Resmi Gazete’nin yayımlanmasını bekledi.

https://twitter.com/search?q=resmi%20gazete&src=typeahead_click&f=live

Ama 02:00 sularında yayımlanan gazetede kabine değişikliği, yeni bir görevden alma ya da anlaşmadan çekilme yer almayınca gazetenin müdavimleri huzur içinde uyudular.

- Advertisment -