Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi’yle ilgili ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet soruşturması kapsamında Belediye binasında arama yapıyor.
Soruşturma kapsamında gözaltı kararları olduğu öğrenildi.
Vahap Seçer: “Özel Kalem Müdürüm gözaltına alındı”
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Halk TV’den İsmail Saymaz’a şunları söyledi:
“Özel Kalem Müdürüm gözaltına alındı. Evinde ve ofisinde arama yapıldı. Alımlarla ilgili bir soruşturma. Bu süreçte böyle soruşturmalar sürpriz değil. Benimle ilgili bir soruşturma yok.”
Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?
Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.
Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.