Ana SayfaHaberlerMersin mitingi için dikkat çekici afiş: “Milletin Sesi Kılıçdaroğlu”

Mersin mitingi için dikkat çekici afiş: “Milletin Sesi Kılıçdaroğlu”

CHP Lideri, ekonomik krize karşı mitinglerine Mersin’den başlıyor. Mersin Valiliği’nin Cumhuriyet Meydanı’na izin vermediği miting için CHP özel bir afiş hazırladı. CHP logosunun küçük kullanıldığı görünen afişin sloganı: “Milletin Sesi Kılıçdaroğlu”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 24 Kasım’daki olağanüstü MYK toplantısının ardından düzenleyeceklerini açıkladığı miting serisi Mersin’de başlıyor.

4 Aralık Cumartesi günü saat 13:00’te yapılacak olan ilk miting, Mersin’deki eski Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nun yanında gerçekleşecek.

Miting öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi tarafından hazırlanan afişlerde “Milletin Sesi Kılıçdaroğlu” ve “Hemen seçim, erken seçim” sloganları yer alıyor.

Mersin Valiliği, mitingin Cumhuriyet Meydanı’nda yapılmasına izin vermemişti

CHP, Mersin’deki mitingi Cumhuriyet Meydanı’nda yapmak istemiş fakat valilik başvuruyu reddetmişti.

Kılıçdaroğlu bunun üzerine, “Mitingimizden niye rahatsız oluyor, anlamakta zorluk çekiyorum. Demek ki bir kusurları var. Sayın Vali, Cumhuriyet Meydanı’nı yasaklıyor, başka bir yer göstermiş. Mitingimizi yapacağız. Vali de görecek, Erdoğan da görecek, herkes görecek. Önümüze engeller koyabilirler, engeller çıkarabilirler. Ama bilmeleri gerekiyor. Biz bütün engelleri aşmasını bilen bir partinin mensubuyuz. Bu gelenekten geliyoruz. Hiç kimse meraklanmasın. Erdoğan da çok iyi öğrensin. Geliyor gelmekte olan” ifadelerini kullanmıştı.

- Advertisment -