Ana SayfaHaberlerMetin Akpınar’ın 35 yıl sonra ortaya çıkan kızının Uğur Dündar’a babalık davası...

Metin Akpınar’ın 35 yıl sonra ortaya çıkan kızının Uğur Dündar’a babalık davası açan ablası: Dilara G.

Metin Akpınar’ın 35 yıl sonra ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu’nun aynı anneden olan ablasının da Uğur Dündar’a babalık davası açtığı ortaya çıkmıştı. Dündar’a babalık davası açan kişinin Dilara G. olduğu ve Isparta’da yaşadığı öğrenildi. Dündar, Adli Tıp Kurumu’nun DNA incelemesi sonucunda hakkındaki babalık iddiasını reddettiğini açıkladı. Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu: "Sonuçlarla oynandığını düşünüyoruz. Ben babama nasıl benziyorsam, ablam da Uğur Dündar'a benziyor. Saçları turuncu, uzun boylu, manken gibi bir kadın. İtiraz dilekçesini hazırlıyoruz.”

Oyuncu Metin Akpınar’ın 36 yıl önce yaşadığı ilişkiden doğan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu; adını açıklamadığı, aynı anneden ablasının da medya dünyasından çok ünlü bir isme babalık davası açtığını söylemişti.

Dün (16 Nisan) Sabah gazetesi, dava açılan ismin Uğur Dündar olduğunu açıklamış, Dündar da hakkında dava açıldığını doğrulayarak “Mahkemenin her iki tarafı sevk ettiği ve son sözü söyleyecek kurum olan Adli Tıp Kurumu, DNA incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddiasını reddetti. Benim ve avukatım Murat Ergün için konu kapanmıştır” ifadelerine yer vermişti.

Yeni Şafak’tan Erdal Kılınç’ın haberine göre; Uğur Dündar’a babalık davası açan kişinin Isparta’da yaşayan, evli ve çocuklu Dilara G. olduğu açıklandı. Haberde Dilara G.’nin fotoğraflarına da yer verildi.

Uğur Dündar’a babalık davası açan Dilara G.

“Sonuçlarla oynandığını düşünüyoruz”

Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu, DNA raporu sonucunun değiştirildiğini iddia ederek, “Sonuçlarla oynandığını düşünüyoruz” dedi.

Nebioğlu, ablası Dilara G.’nin Haziran ayında çıkacak mahkeme kararına itiraz etmeye hazırlandığını açıkladı.

Dilara G. (solda), Metin Akpınar’ın kızları olduğu ortaya çıkan kardeşleriyle.

“Benim Metin Akpınar’a benzediğim gibi ablam da Uğur Dündar’a benziyor. Saçları turuncu, uzun boylu, manken gibi bir kadın”

Nebioğlu, şunları söyledi:

“Ben Metin Akpınar’dan önce Uğur Dündar’ı öğrenmiştim. 2008’den beri bildiğim bir konu bu. Kimsenin itibarıyla oynamamaya çalıştık senelerce. Ablamın davası 2 yıldır sürüyor.

Ablamı ifşa etmediğim gibi Uğur Dündar’ı da ben ifşa etmedim. Kendisinin açıklamasını gördüm ama ben babama nasıl benziyorsam, ablam da Uğur Dündar’a benziyor. Saçları turuncu, uzun boylu, manken gibi bir kadın. Şu an basın yasağı devam ettiği için sessiz kalmayı tercih ediyor. İtiraz dilekçesini hazırlıyoruz.

Uğur Dündar, DNA raporunu yasal olmayan şekilde bir gazeteciye göndermiş, o gazeteci de bana gönderdi. Raporun sonucuyla oynandığını düşünüyoruz. Elbette bu konuyu kanıtlayacağız annem de ortaya çıkarsa. Kendisi annemle birlikteliğini de inkâr etmiş.”

Duygu Nebioğlu, Uğur Dündar’ın adı gündeme gelmeden önce yaptığı açıklamada, “Annemin 6 çocuğu var. İkisi Almanya’daki evliliğinden. 4 kardeşim de benimle aynı kaderi yaşadı. Evlilik dışı ilişkiden dört çocuğu var annemin. Bir ablamın da babası çok ünlü bir isim ve medya dünyasından. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor” demişti.

Metin Akpınar ve Duygu Nebioğlu.

- Advertisment -