Ana SayfaHaberlerMHP il başkanından, işyeri basan MHP’liler yorumu: “Üç arkadaşımızı çay içmeye gönderdik,...

MHP il başkanından, işyeri basan MHP’liler yorumu: “Üç arkadaşımızı çay içmeye gönderdik, altına kaçırdı”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de memleketi olan Osmaniye'de MHP'lilerin bir işletmeyi basıp sahibini tartakladığı görüntüler ortaya çıktı. Görüntüleri doğrulayan MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu, “Yönetim kurulundan 3 arkadaşımızı çay içmeye yolladık, altına kaçırdı” dedi… Kayseri’de ise MHP’den istifa eden belediye meclis üyesi Sedat Kılınç, yerel bir televizyon programına katılmak için gittiği binada 50 kişilik ülkücü bir grup tarafından darp edildi. Televizyon çalışanları da saldırıda yaralandı.

Osmaniye’de bir esnaf, sosyal medya hesabından paylaştığı MHP karşıtı yorumlar nedeniyle MHP’lilerin hedefi oldu, işletmesi basıldı ve darp edildi.

MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu’nun talimatıyla harekete geçen, MHP Merkez İlçe başkanı Mehmet Fatih Özdokur’un da yer aldığı baskında, S.B. adlı işletme sahibine sosyal medyadaki yorumunun ekran görüntüsü gösterildi ve tartaklandı.

“Üç arkadaşımızı çay içmeye gönderdik, altına kaçırdı”

MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu yaptığı açıklamada olayı doğruladı ve şöyle dedi:  

“Buradaki esnaf şahıs, 6 ay önce de sayın genel başkanımıza, sayın teşkilata, il başkanına, belediye başkanına hakarette bulunmuştu. Yönetim kurulumuzdan 3 arkadaşımızı yanına çay içmeye gönderdik, ‘Benim babam yazdı’ falan deyip altına kaçırdı.”

Kayseri’de MHP’den istifa eden belediye meclis üyesine 50 kişilik bir grup saldırdı 

Öte yandan dün akşam (8 Nisan) MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine tepki göstererek partisinden istifa eden MHP Kayseri Kocasinan belediye meclis üyesi Sedat Kılınç, katıldığı yerel bir televizyon programında kanalı basan 50 kişilik bir grubun saldırısına uğradı.

Grup program sunucusu gazeteci Azim Deniz’i ve konuğu Sedat Kılınç’ı darp etti.  

Azim Deniz, saldırıyı gerçekleştiren grubun Kayseri Ülkü Ocakları’na bağlı kişilerden oluştuğunu, çoğunu tanıdığını söyledi.  

MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy, “Açıklanan rakamların üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletin belini büküyor. Bunlar gerçek” açıklamasının ardından tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilmişti.

Sedat Kılınç ve gazeteci Azim Deniz’e saldırıda 6 kişi gözaltına alındı

Kayseri’de yayın yapan Deniz Postası TV Genel Yayın Yönetmeni Azim Deniz, ve zamları gündeme getiren Baki Ersoy’un disipline sevk edilmesine tepki göstermek için MHP’den istifa eden Kocasinan Belediye Meclisi Üyesi Sedat Kılınç, kanalın stüdyosunda düzenlenecek program öncesinde bir grup tarafından saldırıya

Kılınç, stüdyodan dışarı çıkarılarak, bir süre daha darp edildi. Kılınç, daha sonra yaralı olarak arabasına binip gittiği hastanede tedavi altına alındı.

Yaşanan saldırının ardından Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü 6 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Saat 21.15 sıralarında Deniz Postası Gazetesi ve Televizyonu isimli iş yerine zarar verme ve darp olayı ile ilgili olarak bahse konu gazete ve televizyonun sahibi Azim Deniz ve Kocasinan İlçe Belediye Meclis Üyesi Sedat Kılınç’ın darp edilmesi olayına karıştığı tespit edilen 6 şahıs Cumhuriyet Savcılığından alınan talimatla gözaltına alınmıştır. Konuyla ilgili tahkikat devam etmektedir.”

- Advertisment -