Ana SayfaHaberlerMHP’li Büyükataman “Sinan Ateş’in cenazesine kabul edilmedik” dedi, Sinan Ateş’in ablası yalanladı

MHP’li Büyükataman “Sinan Ateş’in cenazesine kabul edilmedik” dedi, Sinan Ateş’in ablası yalanladı

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Sinan Ateş’in ailesi tarafından Sinan Ateş’in cenazesine kabul edilmediklerini iddia etti. Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş, Büyükataman’ı “Bir taziye mesajı atamayanlar, Bursa halkının tepkisini görünce aile bizi kabul etmedi yalanını söylüyorlar” diyerek yalanladı.

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Bursa’da yerel bir internet gazetesine açıklama yaparak, MHP’nin Sinan Ateş suikastı ile ilişkilendirilmesinin yanlış olduğunu söyledi ve Sinan Ateş’in ailesinin kendilerini cenazeye kabul etmediğini iddia etti.

Büyükataman, BursadaBugün sitesine şu açıklamayı yapmıştı:

“Çok karanlık bir suikast. Önü arkası netleşmeden konuşmamız doğru değil. Bu işin bizimle ilişkilendirilmeye çalışılması çok çirkin. 12 yıl sahip çıktığımız bir genç. Bizzat 12 yıl benimle birlikte çalıştı. Üzülmemek mümkün değil. Cenazeye katılmayı istedik fakat Sinan Ateş’in ailesi bizi kabul etmedi. MHP bu işin sonuna kadar da peşinde olacak.”

Sinan Ateş’in ablası: “Bir taziye mesajı atamayanlar, Bursa halkının tepkisini görünce aile bizi kabul etmedi yalanını söylüyorlar

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş, Büyükataman’ın iddialarını reddederek, “Cenazemize gelen herkes bilir kapımız herkese açıktı. Bırakın cenazeye katılmayı, bir taziye mesajı atamayanlar, Bursa halkının tepkisini görünce aile bizi kabul etmedi yalanını söylüyorlar. Sadece seçim zamanı hatırladığınız Bursa halkı sandıkta gereken cevabı size verecektir” yanıtını verdi.

Büyükataman’ın iddiası haberden çıkarıldı

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman’ın, Sinan Ateş’in cenazesine kabul edilmediklerine dair sözleri, söz konusu haberden çıkarıldı.

Büyükataman’ın sözlerinin haberden çıkarılmasının ardından bir tweet daha paylaşan Selma Ateş, Büyükataman’a “Zamanında bir tane tweet atabilme cesareti gösterebilseydin Sinan Ateş şu anda hayatta olabilirdi” ifadeleriyle tepki gösterdi.

Site yetkilileri, ilgili kısmın “yayın politikası” nedeniyle kaldırıldığını açıkladı.

Sinan Ateş, 16 yıl Büyükataman’ın danışmanlığını yaptı

Sinan Ateş, 2019 yılında Ülkü Ocakları Genel Başkanı olmadan önce 16 yıl boyunca İsmet Büyükataman’ın danışmanı olarak görev yapmıştı.

- Advertisment -