Ana SayfaHaberlerMitingde tokalaşmadıkları iddia edilmişti: İmamoğlu ve Yavaş mitinge birlikte gitmiş

Mitingde tokalaşmadıkları iddia edilmişti: İmamoğlu ve Yavaş mitinge birlikte gitmiş

İktidar medyasının “İmamoğlu ve Yavaş tokalaşmadı”, “CHP’de sessiz kavga” gibi başlıklarla yayımladığı videonun gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. İmamoğlu ve Yavaş miting alanına beraber gitmiş.

CHP’nin Cumartesi günü Maltepe’de düzenlediği “Milletin Sesi” mitinginin başlamasından hemen önce çekildiği belirtilen bir video, iktidara yakın medyada geniş yer buldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, miting alanında bazı kişilerle tokalaşırken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile tokalaşmadığını gösteren videoyu iktidara yakın medya “İmamoğlu ile Yavaş arasında gerginlik” diye duyurdu.

Ancak İmamoğlu ve Yavaş’ın mitingden önce başka CHP’li belediye başkanlarıyla Florya’da buluştukları ve mitinge beraber gittikleri ortaya çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’yle ilgili haberler yayımlayan sosyal medya hesapları ise İmamoğlu ve Yavaş’ın miting öncesinde başka belediye başkanlarıyla birlikte buluştuğunu ve miting alanına birlikte geçtiklerini belirterek, miting öncesinde tokalaştıkları bir fotoğrafı yayımladı.

İmamoğlu da mitingden saatler önce Yavaş ve diğer belediye başkanlarıyla birlikte göründüğü bir fotoğrafı paylaşarak mitinge gitmek için yola çıktıklarını duyurmuştu.

“İmamoğlu ve Yavaş’ın tokalaşmadığı” haberini ilk olarak Superhaber internet sitesi muhabiri Mevlüt Yüksel yayımlamıştı.

- Advertisment -