Ana SayfaHaberlerNarin’in gözaltına alınmayan amcasından itirafçı hakkında iddialar: “Kızını öldüresiye dövdü; eşi ve...

Narin’in gözaltına alınmayan amcasından itirafçı hakkında iddialar: “Kızını öldüresiye dövdü; eşi ve kızı kaçtı. Babası katil”

Narin’in gözaltına alınmayan amcası Erhan Güran, itiraflarda bulunan ve tutuklanan şüpheli Nevzat Bahtiyar hakkında iddialar dile getirdi: “Nevzat, kızını öldüresiye dövdü. Annesi, Nevzat’ın elinden kurtardığı kızıyla birlikte kaçtı. Babası, köye yerleşmeden önce bıçaklayıp sonra yakarak cinayet işlemiş. Cezaevinden sonra köye yerleşmiş.”

Diyarbakır Bağlar’a bağlı Tavşantepe köyünde 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili annesi Yüksel Güran ile ağabeyi Enes Güran’ın da aralarında olduğu 10 kişinin tutuklandığı soruşturmada tutuklu şüphelilerden Nevzat Bahtiyar, itiraflarda bulunmuştu.

Nevzat Bahtiyar ifadesinde, Narin’in cansız bedenini, Narin’in amcası Salim Güran’dan teslim alarak yine onun yönlendirmesiyle Eğertutmaz Deresi’ne sakladığını söylemişti.

Narin’in gözaltına alınmayan amcası Erhan Güran, A Haber’e verdiği röportajda, Nevzat Bahtiyar’la ilgili iddialar dile getirdi.

“Eşi ve kızı kaçtı”

Erhan Güran, Nevzat Bahtiyar’ın, kızını dövmesi nedeniyle eşi ile kızının kendisini terk ettiğini iddia etti:

“Nevzat’ın, kızını öldüresiye dövdüğünü bütün köylüler biliyor. Annesinin, onu elinden kurtardığını, çocukla birlikte kaçtığını herkes biliyor.”

“Babası önce bıçaklamış sonra yakmış”

Nevzat Bahtiyar’ın babası ve annesinin köye sonradan yerleştiklerini belirten Erhan Güran, Nevzat Bahtiyar’ın babasıyla ilgili de şunları söyledi:

“Nevzat Bahtiyar’ın doğumu bu köy. Babası bu köye geldi. Babası geldiği yerde cinayet işlemiş. Bıçaklayıp sonra yakmış. Hüküm giymiş, cezaevinde yatmış. Kayıtları vardır. Ben de yeni duydum, toplumda konuşuldu.”

- Advertisment -