Ana SayfaÖZEL HABERÖZEL HABER | Nebati'nin taklidini yaptı, cezaevine giriyor

ÖZEL HABER | Nebati’nin taklidini yaptı, cezaevine giriyor

Gazeteci Kadir Koç, eski bakanlar Süleyman Soylu ve Nurettin Nebati’ye hakaret ettiği iddiasıyla cezaevine giriyor. Mahkemenin Nebati’ye “hakaret” gerekçesi saydığı konu ise Youtube’da yayınlanan bir taklit.

Hükümet, katilleri, hırsızları, gaspçıları, tecavüz ve taciz faillerini açık cezaevine alarak erken salıveren bir infaz düzenlemesine imza atarken, kendi çıkardığı affı delmenin yolunu da “infaz birleştirme” ile buldu.

Silivri’de gazetecilik yapan Kadir Koç, eski bakanlar Süleyman Soylu, Nurettin Nebati ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret iddiasıyla hakkında verilen 1 yıl 11 ay, 11 ay 20 gün ve 8 aylık üç dosyanın birleştirilmesi sonucu cezaevine gireceğini duyurdu. Normalde ayrı ayrı işleme konulduklarında denetimli serbestlik sınırında olan 3 dosyanın birleştirilmesi sonucu en az 2 yıl kapalı cezaevinde kalacağını duyuran Koç, perşembe günü cezaevine teslim olacak. Koç, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Silivri’ye yaptığı bir ziyareti kastederek “suçlu er geç suç mahaline döner” demişti. Eski Ekonomi Bakanı Nurettin Nebati hakkında ise Youtube’da yayınladığı bir taklit suç unsuru sayılan Koç, sosyal medya hesabından “Yurtdışına çıkmayı düşündüm ama arkamdan kaçtı demesinler diye aslanlar gibi yatacağım” diyerek konuyu duyurdu.

- Advertisment -