Ana SayfaHaberlerDünyaNew York Belediyesi, Fare Öldürme Müdürü arıyor: Senelik 170 bin dolar maaş

New York Belediyesi, Fare Öldürme Müdürü arıyor: Senelik 170 bin dolar maaş

New York Belediyesi, yeni bir iş ilanı yayınlayarak senelik 120 bin ile 170 bin dolar arasında maaş alacak bir Fare Öldürme Müdürü aradığını duyurdu. Fare Öldürme Müdürü’nün görevi, kentte pandemi döneminde artan farelerin sayısını azaltmak olacak. New York kentinde yaklaşık 2 milyon farenin yaşadığı tahmin ediliyor. Belediye, ilanda adaylarda yaratıcılığın ve kararlığının bulunması gerektiğini vurguladı: “İmkansızı başarmak ister misin? New York’un gerçek düşmanları olan farelerle savaşmak için motivasyona, öldürme içgüdüsüne ve kararlılığa ihtiyacın olacak.”

Yaklaşık 2 milyon farenin yaşadığı New York kentinde belediye başkanı Adams, geçen ay farelere karşı savaş açmıştı: “Bu kenti fareler yönetmiyor.” Adams, farelerin sayısının azaltılması ve kentteki hijyen ortamının sağlanması için farelerin öldürülmeye başlanacağını açıklamıştı. Bu çalışmalar kapsamında New York Belediyesi, bir iş ilanı yayınladı ve senede 120 bin ile 170 bin dolar arasında bir maaş alacak “Fare Öldürme Müdürü” adında yeni bir pozisyonun açıldığını duyurdu.

Fare Öldürme Müdürü ilanındaki iş nitelikleri ise dikkat çekti: ““İmkansızı başarmak ister misin? New York’un gerçek düşmanları olan farelerle savaşmak için motivasyona, öldürme içgüdüsüne ve kararlılığa ihtiyacın olacak.”

Fare Öldürme Müdürü, yaratıcı bir şekilde fareleri öldürmenin yollarını araştıracak ve belediye yetkilileri ile birlikte fare sayısını azaltmak için çalışacak.

- Advertisment -