Ana SayfaHaberlerOğan’a destekçilerinden tepkiler: “’Cehennemin kapılarını kapayasın’ diye imza vermiştim; ‘cehenneme odun taşıyasın’...

Oğan’a destekçilerinden tepkiler: “’Cehennemin kapılarını kapayasın’ diye imza vermiştim; ‘cehenneme odun taşıyasın’ diye değil”

Sinan Oğan’ın ikinci tur için Erdoğan’a destek açıklaması üzerine kendisini destekleyen isimlerden tepkiler geldi. Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Atila Kaya: “Ben, ‘cehennemin kapılarını kapayasın’ diye imza vermiştim; ‘cehenneme odun taşıyasın’ diye değil.” Zafer Partisi Genel Merkezi önünde pankart açan bir genç: “Hizbullahçılarla birlikte tarih olacaksın Sinan Oğan.” Oğan’ın seçimlerden önce yaptığı "Hüda PAR’la aynı sandığa bir ülkücüyü kessen girmez, olmaz o. Hüda PAR’la yan yana durmaz bir Türk milliyetçisi" açıklaması yeniden gündeme geldi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 14 Mayıs’taki birinci turunda ATA İttifakı’nın adayı olarak girerek yüzde 5’in üzerinde oy alan Sinan Oğan, ikinci tur için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini açıkladı.

Oğan’ın Cumhur İttifakı’na destek açıklamasına, sosyal medyada kendisini destekleyenlerden tepkiler geldi.

Oğan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza veren eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve eski MHP Milletvekili Atilla Kaya, “Ben, ‘cehennemin kapılarını kapayasın’ diye imza vermiştim; ‘cehenneme odun taşıyasın’ diye değil! Arzuladığın ikbali ‘tek adam’ın iradesinden devşirebileceğini umuyorsan; eklemlenmeye çalıştığın geleneği hiç tanıyamamışsın demektir!” mesajını paylaştı.

Oğan, Kaya’nın kendisinin aday olması için imza vermesini sosyal medya hesabından “Bu destek çok kıymetlidir” diyerek duyurmuştu.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Azmi Karamahmutoğlu da Atila Kaya’nın paylaşımını alıntılayarak, “Atila Başkan’a kulak verin..!” mesajını paylaştı.

 Oğan’a gösterilen diğer tepki mesajları:

- Advertisment -