Ana SayfaHaberler“Okunmuş su” için pratik çözüm: Suda eriyen, içilebilen Kuran sayfaları üretildi

“Okunmuş su” için pratik çözüm: Suda eriyen, içilebilen Kuran sayfaları üretildi

Hollanda merkezli bir şirket suda eriyen Kur’an sayfaları üretti. Kuran sayfaları, sağlığa zararsız olduğu iddia edilen bir mürekkeple ve patates nişantasından üretilen kağıtlara basıldı. Suya atılınca eriyen Kuran sayfaları için satış fiyatı 30-40 eurodan başlıyor.

Sosyal medyada viral olan Quranfi adlı markanın  ürün tanıtımında şu ifader yer alıyor:

“Kur’an-ı Kerim’in tamamı, rukye ve şifa amacıyla Kur’an’ı sulandırmak ve su haline getirmek için helal yenilebilir mürekkeple basılmıştır. Her iki yüzü de basılmış toplam 8 kağıt vardır. Kur’an kağıdını suda seyrelterek sihri, ayni ve hasedi defetmek ve yok etmek için güçlü bir rukye suyu oluşturun.

Talimatlar:

Suyu içerek, banyo yaparak ve evinizin içine püskürterek kullanın. Sihri etkili bir şekilde tedavi etmek için 12 gün boyunca arka arkaya yıkanın, on iki günlük tedavi süresince için ve püskürtün.

Kullandığımız kağıt sadece normal baskı kağıdı değildir (normal kağıt zehirli ve tüketim için zararlıdır). Yenilebilir helal mürekkeple basılmış pahalı yenilebilir kağıt kullanıyoruz. Kağıt patates nişastası, zeytinyağı ve sudan yapılmıştır.”

Geleneksel dini literatürde nazardan, büyüden kurtulmak ya da bir başkasına büyü yapmak için başvurulan rukyede belirli ayetler bir kağıda yazılarak suya ya da zeytin yağına batırılıyor. Sonrasında ise su ya da yağ içiliyor.

- Advertisment -