Anasayfa / Haberler / Ören, Deniz Kuvvetleri çıkarma gemileriyle tahliye ediliyor

Ören, Deniz Kuvvetleri çıkarma gemileriyle tahliye ediliyor

Muğla Milas'ta devam eden orman yangını termik santrale sıçradı. Bu gelişme üzerine Ören tahliye edilmeye başladı. Tahliyede Deniz Kuvvetlerine bağlı çıkarma gemileri kullanılıyor.
2

Milas’ta devam eden orman yangını tüm önlem ve çabalara rağmen termik santrale sıçradı. Saat 21.00 sıralarında termik santralin elektrik iletim tellerinden kıvılcımlar düşmeye başladı. Ardından terminalin alarmı çalmaya başladı. Patlamaların da yaşandığı bölgede elektrikler kesildi. Güvenlik gerekçesi ile insanların bölgeden uzaklaştığı Milas’taki santralde durum ciddiyetini koruyor.

Alevler, bölgeyi Milas ve diğer merkezlere bağlayan ana yolu da aşarak doğu yönünde bulunan eski belde Ören’e doğru ilerledi. Yol trafiğe kapatıldı. Ayrıca diğer yollar da kapatıldı, bu nedenle tahliyeler sadece deniz üzerinden yapılabiliyor. Tahliye işlemlerine Milli Savunma Bakanlığı da çıkarma gemileri ile destek veriyor.

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın