Ana SayfaHaberlerGündemÖzdağ’dan Bahçeli’ye “Casus” yanıtı: “Türkeş'in kimin ismini ajan olarak verdiğini bütün ülkücüler...

Özdağ’dan Bahçeli’ye “Casus” yanıtı: “Türkeş’in kimin ismini ajan olarak verdiğini bütün ülkücüler biliyor”

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, kendisini “Adına ‘Zafer’ denilen yenilmiş, casus şebekesine dönmüş marjinal partinin ümitsiz vakası” ifadeleriyle hedef alan MHP lideri Devlet Bahçeli’ye yanıt verdi: “Rahmetli Türkeş'in hapishaneden yazmış olduğu el yazısıyla mektupta kimin ismini ajan olarak verdiğini ülkücüler gayet iyi biliyorlar…”, “Sayın Bahçeli, sen önce Olcay’ı, Ulvi’yi ve Semih’i savcıya yolla, gerekirse ben de giderim. İstersen Gölbaşı’nda ‘portakal sandıklarında yakalanan silahlar soruşturması’nı yürüten savcıya bile giderim...”

Haftalık grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, Sinan Ateş suikastına ilişkin konuştuğu sırada, partisinin il başkanlarına “Bir Türk milliyetçisini torbacılara vurdurtan ‘Yerli ve milli’ katil kim?” yazılı afiş asma talimatı veren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı da hedef aldı:

“Adına Zafer denilen yenilmiş, casus şebekesine dönmüş marjinal partinin ümitsiz vakası, hepimiz katilin kim olduğunu biliyoruz açıklaması yaptı. Bu istihbarat fosiline bildiklerini sormak, şerefli Türk savcılarının ana görevi. Gereğini istemek hem çağrım hem de görevimdir. Şimdi de parti binalarına yerli ve milli katil kim yazılı afişler asıp küçüldüler.”

Özdağ, Bahçeli’nin bu sözlerine partisinin düzenlediği basın açıklamasında yanıt verdi:

“Sinan Ateş’in ailesine ‘başınız sağolsun’ demeyen bir kişinin hezeyanlarına vereceğimiz cevap yoktur”

“Bu seviyesiz açıklamaya vereceğimiz tek cevap var. Sinan Ateş’in bir komployla uyuşturucu tüccarlarına, torbacılara öldürtülmesinden sonra bir başsağlığı mesajı bile yayımlamayan, ailesine ‘başınız sağolsun demeyen’ bir kişinin hezeyanlarına vereceğimiz hiçbir cevap yoktur. Zafer Partisi Atatürk çizgisindeki Türk milliyetçilerinin partisidir. AK Parti gibi Türkiye’yi yıkıma sürükleyen bir partinin payandası değildir. Hiçbir zaman da olmayacaktır.

“Söz istihbarat servislerinden açılmışken, rahmetli Türkeş’in hapishaneden yazmış olduğu el yazısıyla mektupta kimin ismini ajan olarak verdiğini de ülkücüler gayet iyi biliyorlar. Hadi ordan sen de hadi ordan!”

Özdağ, bu konuşmasının videosunu paylaştığı Twitter mesajında da şöyle yazdı:

“Sayın Bahçeli, sen önce Olcay’ı, Ulvi’yi ve Semih’i savcıya yolla, gerekirse ben de giderim. İstersen Gölbaşı’nda ‘portakal sandıklarında yakalanan silahlar soruşturmasını yürüten savcıya bile giderim…”

- Advertisment -