Ana SayfaHaberlerÖzdağ’dan Soylu’ya: “Seni yarın İçişleri Bakanlığı’nın önünde bulacağım oğlum”

Özdağ’dan Soylu’ya: “Seni yarın İçişleri Bakanlığı’nın önünde bulacağım oğlum”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisi için “Soros çocuğu, operasyon çocuğu, haysiyetsiz” diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya, sosyal medya hesabından “Yarın saat 11’de İçişleri Bakanlığı önünde olacağım. Zerre kadar cesaretin varsa beni Türk polisinin arkasına saklanmadan bakanlık kapısında bekle” çağrısı yaptı.

Sosyal medya hesabından videolu açıklama yapan Ümit Özdağ, “Süleyman, ben yarın saat 11:00’de tek başıma ve silahsız İç İşleri Bakanlığı önünde olacağım. Zerre kadar cesaretin varsa beni şerefli Türk Polisinin arkasına saklanmadan bakanlık kapısında bekle. Kimin ne çocuğu olduğunu orada bütün Türk Milleti görecek” mesajını paylaştı.

Videoda Özdağ, Soylu’ya “Seni yarın İçişleri Bakanlığı’nın önünde bulacağım oğlum. O zaman göreceğiz kim Soros’un çocuğu, kim operasyonun çocuğu. Saat 11’de, erkeksen orada bekle” diye seslendi.

Soylu, katıldığı televizyon programında Özdağ için, “Adam yerine koymam. İnsan yerine koymam. Hayvandan aşağı biridir. Soros çocuğudur. Operasyon çocuğudur. Haysiyetsiz adam” diye konuşmuştu.

- Advertisment -