Ana SayfaHaberlerÖzel: Erdoğan CHP’den endişe etmeye devam etsin

Özel: Erdoğan CHP’den endişe etmeye devam etsin

CHP’nin yeni genel başkanı Özgür Özel, CHP’de genel başkanların birbirinden farkı olmadığını, Özel’in de teröristlere selam gönderdiğini söyleyen Erdoğan’a yanıt verdi: Erdoğan’ın stresini, içindeki karabasanı anlıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nden endişe etmeye devam etsin.

CHP’nin yeni genel başkanı Özgür Özel, CHP 38.Olağan Kurultayı’nda Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu seçimleri için oy kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra gazetecilerin soruları üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP’de genel başkanlık değişimi için yaptığı “Alın birini, vurun ötekine. Teröristlere selam gönderiyorlar” açıklamasına yanıt verdi:

“Erdoğan bundan sonra geçen her günün, kendisi açısından daha zor, bizim açımızdan daha moralli olacağını biliyor. Erdoğan’ın stresini, içindeki karabasanı anlıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nden endişe etmeye devam etsin.”

“Kemal Bey’le telefonda görüştük. Devir-teslim yapılacak”

Kurultayda Kemal Kılıçdaroğlu ile “Hançer-vefa” polemiği yaşayan Özgür Özel, partide genel başkanlık devir teslim töreni için Kılıçdaroğlu ile telefonda görüştüğünü de söyledi:

“Telefonla görüştük, önümüzdeki günlerde, mazbatadan sonra bir devir teslim törenini hep birlikte, bütün Türkiye’nin gözü önünde partimize yakışır bir şekilde yapacağız.”

Özel, kendisinin genel başkan seçildiği CHP 38.Olağan Kurultayı’nı da “demokrasi şöleni” olarak tanımladı:

“Türkiye’ye örnek olacak bir demokrasi şöleni yaşandı. Bir genel başkanın demokratik bir yarışla, çoklu bir yarışla değişebileceğini bütün Türkiye gördü. Bu Cumhuriyet Halk Partisi açısından, Türkiye açısından, demokrasi açısından çok önemli bir göstergeydi.”

- Advertisment -