Ana SayfaHaberlerÖZEL HABER | CHP'de ‘Değişim Grubu’nun İstanbul İl Başkan Adayı...

ÖZEL HABER | CHP’de ‘Değişim Grubu’nun İstanbul İl Başkan Adayı Özgür Çelik

CHP’de 8 Ekim’de yapılacak İstanbul İl Kongresi öncesi adaylar belli olmaya başladı. Kılıçdaroğlu’na yakın bir isim olan eski İBB Başkanvekili Selçuk Sarıyar’ın adaylığını açıklamasından sonra Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu’nun içinde olduğu Değişim grubu da Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik'in ismi üzerinde anlaştı.

CHP’de İstanbul ilçe kongreleri tamamlandı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu dün (17 Eylül) 39 ilçenin ilçe başkanı ve il başkanı Canan Kaftancıoğlu ile bir araya geldi.

Ekim ayında yapılması beklenen CHP İstanbul İl Kongresi için adaylar belli olmaya başladı. Adaylığını açıklayan ilk isim İBB ve Beşiktaş Belediyesi Meclis Üyesi Selçuk Sarıyar oldu. Sarıyar, il başkanlığı adaylığı nedeniyle İBB Başkanvekilliği’nden ayrılmıştı. 39 yaşında olan iş insanı Sarıyar, Kılıçdaroğlu’na yakın bir isim olarak biliniyor.

Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu’nun başını çektiği “Değişim” Grubu’nun il başkan adayı olarak ise geçen haftalarda yapılan ilçe kongresini kazanan mevcut Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik’in ismi üzerinde uzlaşıldı. 1981 yılında Sivas’ta doğan Çelik, kurucusu olduğu bir eğitim kurumunda yöneticilik yapıyor.

- Advertisment -