Ana SayfaHaberlerÖzgür Özel: “Cumhur İttifakı, DEM ile arkada can ciğer kuzu sarma, kamera...

Özgür Özel: “Cumhur İttifakı, DEM ile arkada can ciğer kuzu sarma, kamera önünde sahtekarlığa başlıyor”

Özel, partisinin grup toplantısında Erdoğan ve Bahçeli’nin CHP ve DEM Parti ilişkisi hakkındaki iddialarına cevap verdi: “Arkada DEM’in Meclis idare amiriyle, DEM’in Meclis başkanvekiliyle oturup sohbet edip, şakalaşırlar. Kamera önüne çıkınca sahtekarlığa başlarlar. Arkada can ciğer kuzu sarma, burada sahtekar. Özgür Özel’in ve CHP’nin DEM’le ilişkisi göz önünde neyse arkada da odur. DEM, DEM’se; içtiğimiz bir bardak demli çaylarını içtik, geldiler bir bardak demli çayımızı içtiler.”

CHP lideri Özgür Özel, partisinin grup toplantısında konuştu.

Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli’nin CHP ve DEM Parti ilişkileri hakkındaki iddialarıyla ilgili şunları söyledi:

“Bu sabah Devlet Bahçeli, dün akşam Recep Tayyip Erdoğan, ‘DEM, DEM, DEM’ dediler.

Her siyasi partiyle ne kadar ilişkimiz varsa DEM’le de o kadar ilişkimiz var.

Gizli görüşme yok kardeşim. Göz önünde görüştük. Randevu istediler verdik görüştük. Tebriğe gittik randevu verdiler gittik görüştük. DEM, DEM’se; içtiğimiz bir bardak demli çaylarını içtik, geldiler bir bardak demli çayımızı içtiler.

‘DEM, DEM, DEM’ deyip arkada DEM’in Meclis idare amiriyle, DEM’in Meclis başkanvekiliyle oturup aynı masada yemek yerler, sohbet ederler, şakalaşırlar, birbirleriyle ilişki kurarlar. Kamera önüne çıkınca sahtekarlığa başlarlar.

Arkada can ciğer kuzu sarma, burada sahtekar. Milletimize söylüyorum: Özgür Özel’in ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin DEM’le olan ilişkisi gözün önünde neyse arkada da odur. Arkada can ciğer olup ön tarafta sahtekarlık yapanlara göre bu dürüst tavrımızı milletimizin takdirine sunuyorum.”

- Advertisment -