Ana SayfaHaberlerÖzgür Özel: "Değişim yürüyüşümüzde önce bir kişiydim. Saçımı boyatmadım, kestirdim, wax sürüldü"

Özgür Özel: “Değişim yürüyüşümüzde önce bir kişiydim. Saçımı boyatmadım, kestirdim, wax sürüldü”

Sabah’a röportaj veren CHP lideri Özgür Özel, şimdi de iktidara yakın Hürriyet’e konuştu, CHP’deki “değişim” hareketine tek başına başladığını söyledi: “Tek başıma uzun uzun düşünüp yüksekten boş bir havuza atladım. Ben düşene kadar havuz dolacak diye hesap ettim. Değişim yürüyüşümüzde önce bir kişiydim. Sonra üç olduk, sonra yedi. (…) İstanbul ve Ankara’da Ekrem Başkan ve Mansur Başkan’a alan açtık. Aklıma yatana destek verdim. (…) Saçlarımı boyatmadım, sadece kestirdim. Kestirdiğim gün wax sürüyorlar. Fotoğraf açılarından dolayı farklı çıkmış; kırlarım duruyor.”

CHP lideri Özgür Özel, Hürriyet’ten Zeynep Bilgehan’a konuştu. Özel’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Yüksekten boş havuza atladım, düşene kadar dolacak diye hesap ettim”

“Ben 14-28 Mayıs’tan çok üzüntülü çıktım. Bu moralsizliğin başta gençler olmak üzere CHP’nin sadık seçmen kitlelerinin dahi partiden kopma riski olduğunu gördüm. Bu ancak bir özeleştiri süreciyle aşılabilir diye düşündüm.

Bir gün Manisa’da, evin salonunda, yarı karanlıkta oturdum ve hiçbir şey yapmadan dört saat düşündüm. Eşim Didem beni o halde görünce ‘Hayır olsun, bakalım yine başımıza ne gelecek?’ dedi (gülüyor). Bu tek kişilik bir karardı. Tek başıma uzun uzun düşünüp yüksekten boş bir havuza atladım. Ben düşene kadar havuz dolacak diye hesap ettim. Tam da öyle oldu…

Değişim yürüyüşümüzde önce bir kişiydim. Sonra üç olduk, sonra yedi… Arkadaşlara ‘Bir gün 7 milyon olacağız, bugün bizimle olmayanlar bize katılacak’ demiştim.”

“İstanbul’da Ekrem Başkan’a alan açtık, Ankara’da Mansur Başkan’a”

“Örgütten gelen çok adayımız var. İstanbul ve Ankara’da Ekrem Başkan ve Mansur Başkan’a alan açtık. Aklıma yatana destek verdim. İtirazım varsa yeniden incelettirdik. İzmir’i bizzat kendim 15 gün çalıştım. Var olan insan kaynağını değerlendirdik. Şu an partiye inanılmaz bir yönelme var.”

“Saçlarımı boyatmadım kestirdim; wax sürdüler”

“Ses tellerimden acil bir ameliyat oldum yoksa kalıcı ses kaybı olacaktı. 15 dakikalık diye yapılan ameliyat bir buçuk saat sürdü. Beklenenden zor geçti ve kortizon tedavisi görüyorum. Gözlerimle alakalı mercek ameliyatı da bir yıldır bekliyordu. Bozukluk numarası çok fazla olduğundan akıllı lens takıldı. Onun için de kortizonlu damla damlatılıyor. Tüm bu kortizon yüzümde, gözümde ufak şişkinlikler oluşturdu.

Saçlarımı boyatmadım, sadece kestirdim. Kestirdiğim gün wax sürüyorlar. Fotoğraf açılarından dolayı farklı çıkmış; kırlarım duruyor.”

- Advertisment -