Ana SayfaHaberlerÖzgür Özel: ‘Müşaviri, Soylu’nun trol ordusunu kurdu ve yönetiyor’; Bakanlık: ‘Müsteşar değil,...

Özgür Özel: ‘Müşaviri, Soylu’nun trol ordusunu kurdu ve yönetiyor’; Bakanlık: ‘Müsteşar değil, danışman’

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, düzenlediği basın toplantısı ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ait ‘trol ordusu'nu kuran ve yöneten kişinin aynı zamanda Soylu’nun müsteşarı olduğunu iddia ettiği Emin Şen olduğunu söyledi. İçişleri Bakanlığı, kendi web sitesindeki 'Bakan Müşaviri' başlığını erişime kapattı, Emin Şen'in görevi ise 'Bakan Danışmanı' olarak değiştirildi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Bakanlık sayfasında sadece geçmişten kalan bilgi güncellenmiştir" denildi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bir ‘trol ordusu’na sahip olduğunu, başında da müşaviri Emin Şen’in olduğunu anlattı.

CHP’li Özel konuşurken İçişleri Bakanlığı ‘Bakan Müşaviri’ başlığını erişime kapattı, Emin Şen’in görevi ise ‘Bakan Danışmanı’ olarak değiştirildi. Özel, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Açıklamalarımdan sonra İçişleri Bakanlığı, yanıt vermek yerine sitesinde hızlıca ‘Bakan Müşaviri’ başlığını erişime kapattı. Basın toplantımıza başladığımızda Emin Şen, atanma tarihi de belli olan bir bakan müşaviriydi… Basın toplantımız bittiğinde Emin Şen’in sayfasına ulaşılamıyordu. Şimdi de atanma tarihi kaldırılarak Bakan Danışmanı olmuş” dedi.

Resim

Resim
Resim

İçişleri Bakanlığı ise unvan değişimine dair bir açıklama yaptı. Bakanlık açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

Resim

Öte yandan Emin Şen’e ait olduğu belirtilen Twitter hesabı ise Özgür Özel’in açıklamalarının ardından askıya alındı.

Resim
- Advertisment -