Ana SayfaHaberlerÖztrak: “Toplantıdan Genel Merkez’in haberi yoktu”

Öztrak: “Toplantıdan Genel Merkez’in haberi yoktu”

Basına konuşan Öztrak: “Partimizin kongreler süreci hızla ilerlerken partimizin geleneklerine uymayan, hiyerarşisini dikkate almayan, etik olmayan toplantıları da doğru bulmayız. Yarışmaya evet diyoruz ama bu süreçte partimizin yıpratılmasını da doğru bulmuyoruz. Partimizin genel başkanı ve merkez yönetim kurulu, yüz yıllık CHP gemisini limana hasarsız yanaştırmaya kararlıdır.”

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun CHP’den isimlerle yaptığı ve 14 dakikalık bölümü sosyal medyaya sızdırılan online “değişim” toplantısıyla ilgili şunları söyledi:

“Ülke yangın yerine dönmüşken, millet zam-zulüm altında inlerken Zoom konuşmayı doğru bulmayız. Partimizin kongreler süreci hızla ilerlerken partimizin geleneklerine uymayan, hiyerarşisini dikkate almayan, etik olmayan toplantıları da doğru bulmayız. Yarışmaya evet diyoruz ama bu süreçte partimizin yıpratılmasını da doğru bulmuyoruz. Partimizin genel başkanı ve merkez yönetim kurulu, yüz yıllık CHP gemisini limana hasarsız yanaştırmaya kararlıdır. Bunu da yapacaktır.”

Öztrak, Genel Merkez’in toplantıdan bilgisinin olup olmadığıyla ilgili gelen soruya “Hayır, haberimiz yoktu” diye karşılık verdi.

- Advertisment -