Ana SayfaHaberler"Partimize kurumsal bir operasyon olduğu ortaya çıktı. Bu bir savaş ilanıdır"

“Partimize kurumsal bir operasyon olduğu ortaya çıktı. Bu bir savaş ilanıdır”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: "Partimize kurumsal operasyon olduğu ortaya çıktı", "Bu, bir siyasi partinin içişlerine karışmak demektir. Şu an itibariyle bir savaş ilanı olarak kabul ediyorum. Varım, buyursunlar. Ben idmanlıyım."

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Uşak İl Başkanlığı’nda konuştu.

Akşener:

“Partimize kurumsal operasyon olduğu ortaya çıktı. Bu, bir siyasi partinin içişlerine karışmak demektir. Şu an itibariyle bir savaş ilanı olarak kabul ediyorum. Varım, buyursunlar. Ben idmanlıyım”

Akşener, daha sonra Uşak’ta partililere yaptığı konuşmada ise “Şimdi buradan ilan ediyorum. Seçime tek başımıza giriyoruz, her yerde tek başımıza giriyoruz. Ankara’da da tek başımıza giriyoruz, İstanbul’da da tek başımıza giriyoruz” dedi.

“Sayın Erdoğan bilir, Sayın İmamoğlu da öğrenecek…”

Akşener konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

“Dün bir aydınlanma yaşadım. Dün benim için bir milattır. Sayın Erdoğan bilir, Sayın İmamoğlu da öğrenecek… Ben Sayın Erdoğan hapse giderken oradaydım. En ağır hakaretleri işiten de ben oldum.”

“Aynı şekilde Saraçhane’ye ikinci kez gittim. Rahmetli anama kadar götürdüler işi. Kazanalım diye ağzımı açmadım.”

“Millet bu arkadaşları istiyor diye o masaya götürdüm. O masadan kovuldum. İkisi de korktu kabul etmedi, beni değil milletin isteğini kabul etmediler.”

- Advertisment -