Ana SayfaHaberlerPeker’den yeni ses kaydı… Külünk: “Şu anda Biden beyefendiye saldırıyor, Batı başkentleri...

Peker’den yeni ses kaydı… Külünk: “Şu anda Biden beyefendiye saldırıyor, Batı başkentleri beyefendiye saldırıyor”

Sedat Peker, AK Parti MKYK üyesi Metin Külünk’le geçtiğimiz sene YouTube’dan yayımladığı videolardan sonraki bir tarihte yapıldığı anlaşılan telefon konuşmasından bölümler yayımladı. Ses kaydında Külünk, Peker’in Berat Albayrak’a iletmesini istediği sitemkâr sözleri için “aldım emanetini” diyor. Kayıtta Külünk Peker’e durumun zorluğunu da anlatıyor: “Şu anda Biden beyefendiye saldırıyor, Batı başkentleri beyefendiye saldırıyor.”

Peker, Metin Külünkle görüşmesinin ses kaydını neden yayımladığını Nedim Şener’le arasında geçen bir tartışmayla açıkladı ve Şener’e hitaben şöyle yazdı:

“Ben senin dediğin gibi bir adam olsaydım Tayyip Bey’in kara kutusu Metin Külünk’ün ricası üzerine Biden görüşmesi öncesi videoları durdurmazdım. Bu ses kayıtları da delilimdir.”

Peker, kendi kontrolünde olan “Uzun Çavuş” Twitter hesabından Nedim Şener’in kendisine “pislik” dediğini söylemiş ve “Bu kelimeyi düzelt” demişti. Şener, “Sana pislik demedim. Bir suç örgütü liderinden özür dilemem” diye yanıt vermişti.

Peker paylaşımlarında Şener’in kendisiyle ilgili sözlerini düzeltmezse AK Parti’nin önemli isimlerinden biriyle yaptığı bir telefon görüşmesini yayımlayacağını söylemişti.

Peker’in YouTube’dan video yayınına başladıktan sonra yapıldığı ve kaydedildiği anlaşılan görüşmenin üç farklı yerinden kesilmiş ses kayıtları şöyle:

“Ben seni onlarla bir yere koymuyorum”

Birinci ses kaydı:

Külünk: Şu anda Biden, beyefendiye saldırıyor. Batı başkentleri beyefendiye saldırıyor.

Peker: Abi, Biden beyefendiye saldırıyor, öbürü…  Ya ben Amerikancı değilim sen bilmiyor musun?

Külünk: Beni bir dinle anlatacağım sana. Ben seni onlarla bir yere koymuyorum.

“Canı yanan adamın feryadına saygı duyulur”

İkinci ses kaydı:

Peker: Narkotik polisiyle benim evimin aranmasının, karımın özel eşyalarının aranmaya kalkmasının, kızıma silah doğrultulmasının Biden’la ne ilgisi var abi, CIA ile ne ilgisi var.

Mehmet Ağar pez…ngi yaptı. O polisi oraya Yesugay yolladı. Yesugay’ın adamı özel harekatta herkes biliyor bunu. Bir tane yaşlı polis yolluyorlar. Diğer polisler hiçbir şey yapmıyor ki o bir pez…nk yapıyor bunu.

Külünk: Tamam ben de diyorum ki senin bu söylediklerine benim söylediklerim büyük fotoğraf arasında senin duygu dünyanda akıl dünyada bir bağ yok. Sen böyle bir niyetle bunları yapmıyorsun. Ancak…

Peker: Abi sana ben bir şey söyleyeyim mi? Değil Biden, değil CIA, değil o, bu… Ben devletle ilgili kötü bir kelime söylemem. Ama şahıslar namussuzluk yaptıysa şahısların yaptığı namussuzluğu benim söylememde ne…

Külünk: Ben de diyorum ki bunu senin bireysel açıdan, senin yaşadıkların üzerinden düşündüğümüzde ben buna bir şey demem. Çünkü canı yanan sensin. Canı yanan adamın feryadına saygı duyulur.

“Aldım emanetini”

Üçüncü ses kaydı:

Peker: Ben bunları söylüyorum. Tolga Ağar’ı tutup Marmara Bölge Başkanı yaptılar. Berat Bey yaptı.

Külünk: O görevlerin düşündüğün anlamda, saygı duyulacak bir noktanın ötesinde fonksiyonel çok ileri bir seviyesi yok. Bu kadar söyleyeyim sana.

Peker: Abi bir şey rica edebilir miyim senden. Serhat’la tanışıyor musun abi.

Külünk: Ben görüşmüyorum. Serhat’ı tanırım. Beraber kurucu il yönetim kurulu üyeliği yaptık ama ben en son 17-25 kalkışmasında bir gece kendisiyle görüşmüştüm. O günden bu yana da hiç bağlantım olmadı.

Peker: Abi Berat Bey’le görüşür müsün? Bir kelime söyleyeceğim abi sadece utanması için.

Külünk: Evet. Söyle.

Peker: Abi lütfen kendisine şunu söyler misin? Siz onun karısına bunları yaptınız. O sizin karınıza küfreden adama devletin karakolunda neler yaptı. “Bunu söyledi başka bir şey de söylemiyor” der misin abi. Bunu benim için der misin?

Külünk: Aldım emaneti.

Peker: Tamam abi. “Siz bunu yaptınız o adam da bunu yaptı. Ben de Allah katında ona şahitlik yapacağım” bunu der misin abi Allah aşkına.

Külünk: Aldım emaneti.

Peker: Bunun vebalini sana bırakıyorum. Bir de suratına bakmanı istiyorum abi. O yüzünün kızarıp kızarmadığına bakmanı istiyorum abi.

Külünk: Tamam emanetini aldım.

- Advertisment -