Ana SayfaANALİZLERANALİZ - Peker’i doğrulayan şarkı: “Bak senin ağzın ne söylüyor”

ANALİZ – Peker’i doğrulayan şarkı: “Bak senin ağzın ne söylüyor”

Sedat Peker, son videosunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yakın ilişkisini anlatırken “Ablanın kocasını benim yanıma yollamadın mı? Oğlu şarkıcı olacak, Polat Yağcı’ya telefon açtım, bu çocuğun tüm videolarını kanallarda yayınlattırın dedim, yayınlattım” demişti. Kamuoyu yakından bilmese de Soylu’nun gerçekten de şarkıcı bir yeğeni var: Berk Işık. Tartışmalar üzerine Berk’in “Bak senin ağzın ne söylüyor” şarkısına Youtube’da yorum ve dislike yağıyor. Peker’in adını verdiği Polat Yağcı ise iktidara çok yakın bir yapımcı. En son İbrahim Kalın’ın albümünü yapmıştı.

Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ayırdığı dördüncü videosunda “Türkiye’ye dönüş biletimdin” dediği Soylu ile olan yakın ilişkilerini anlatıyor.

Peker’in, Süleyman Soylu’nun müzisyen yeğenine yardım ettiğine dair iddiası da bunlardan biriydi.

Peker, videosunda bu yardımı şöyle anlatmıştı:

“Ablanın kocası Abdullah Bey’i benim yanıma yollamadın mı? Belki senin haberin yoktur, ben öyle biliyorum. Oğlu şarkıcı olacak, Polat Yağcı’ya telefon açtım, ablanın kocasını tanıştırdım, bu çocuğun tüm videolarını kanallarda yayınlattırın dedim, yayınlattım. E, o zaman iyiydim? Her şeyi yaparken iyiydim? Ne oldu kardeşim?”

Videonun yayımlanmasından sonra Sedat Peker’in bu iddiasını doğrulayan bilgiler ortaya çıktı.

Süleyman Soylu’nun müzisyen bir yeğeni (ablasının oğlu) olduğu, kripto para dolandırıcısı Fatih Özer ile birlikte, İçişleri Bakanlığı’ndaki makam odasında çektirdiği fotoğrafla ortaya çıkmıştı.

Macintosh HD:Users:yildirayogur:Desktop:soylu-2-1_16_9_1619282382-880x495.jpg

Soylu, fotoğraf karesi hakkındaki ilk açıklamasında, Özer’in, “Bir yakını”nın aracılığıyla yazılımcı gençlere verdiği randevuya eklemlendiğini söylemişti.

Macintosh HD:Users:yildirayogur:Desktop:soylu-twt.jpg

O yakınının, fotoğraf karesinde görülen üçüncü kişi, yani ablasının oğlu Berk Işık olduğu ortaya çıkmıştı.

Macintosh HD:Users:yildirayogur:Desktop:EzvVpLoWEAI5oyT.jpg
Soylu, yeğeni Berk Işık’la (sol üstte).

Tartışmalar, Soylu’nun yeğeni Berk Işık’ın “SS” plakalı lüks bir araçla çekilmiş fotoğrafının ortaya çıkmasıyla sürdü. 

Macintosh HD:Users:yildirayogur:Desktop:Ezvd0XuWEAAcSvF.jpg

Soylu, fotoğraf üzerine tweetler atan TİP milletvekili Barış Atay’a Twitter üzerinden cevap verdi:

“Çirkin yüzün, dilin 21 yaşında ailesinden aldığı üniversite harçlığı hariç işi-geliri olmayan müzikle uğraşan gence dadandı Alçakça iftira ettiğin gibi arabası da yok sadece video çekiminde kullanmış başka gençlerin yapabileceği gibi Sataşıyorsun sonra ağlıyorsun Çukur”

@barisatay

Yeğen Berk Işık’ın müzikle uğraştığını kamuoyu Soylu’nun bu tweetiyle öğrendi.

Yapımcılığını Doğan Müzik’in (DMC) üstlendiği Berk, ilk şarkısını ve klibini Berk X Berr adıyla 10 Haziran 2020’de “Aşığın Teki” adıyla yayımlamış.

Macintosh HD:Users:yildirayogur:Desktop:EzvgCRTWUAA1cjt.jpg

İkinci şarkı ve klip “Senin Ağzın Ne Söylüyor” ise 9 Ekim 2020 tarihinde dolaşıma girmiş.

Macintosh HD:Users:yildirayogur:Desktop:Ekran Resmi 2021-05-14 09.35.25.png

Klibi izlemek için:

Peki, Peker’in “Polat Yağcı’ya telefon açtım, ablanın kocasını tanıştırdım, bu çocuğun tüm videolarını kanallarda yayınlattırın dedim” dediği Polat Yağcı kim?

Poll Production adlı müzik yapım şirketinin sahibi olan Polat Yağcı, Beştepe’ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakın bir isim olarak biliniyor.

Macintosh HD:Users:yildirayogur:Desktop:Ekran Resmi 2021-05-14 09.54.28.png

Sık sık şirketinde çalışan sanatçılarla Erdoğan’ı buluşturan Yağcı, 2019’da Cumhurbaşkanı’na havalimanında sanatçılarla sürpriz doğum günü organize etmişti.

- Advertisment -