Ana SayfaHaberlerDördüncü video: Peker’in hedefinde bu kez Süleyman Soylu var

Dördüncü video: Peker’in hedefinde bu kez Süleyman Soylu var

Ard arda yayınladığı videolarla Türkiye’de ses getiren Sedat Peker’in dördüncü videosunda bu kez hedefinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu vardı. Süleyman Soylu’yu değişik iddialarla suçlayan Peker’in masasında mafya dünyasını ’Baba’ romanlarıyla anlatan Mario Puzo’nun ‘Aptallar Erken Ölür’ kitabının olması dikkat çekti.

Yayınladığı dördüncü video ile İçişleri Bakanı hedefe koyan Sedat Peker’in sarsıcı iddiaları.

Süleyman Soylu benimle ilgili bir tweet atmış. ‘Pislik, mafya’ demiş. Ondan bir gün önce suç örgütü demişti. Bugün size temiz Süleyman’ı anlatacağım.

Silivri Emniyet Müdürü intihar etti. Arkadaşları neden intihar ettiklerini biliyor, neden söylemiyor? Temiz Süleyman’a da soracağım bunu.

Ruşen Bey var, onu severim. Çok ters bir adam değil. Gerçi suç örgütü lideri diyor. Ya suç örgütü demeyin. Bir sabıkam var onu nasıl aldığımı da anlatacağım. Eskiden Mehmet Ağar polisliği vardı, doğru. Aydın Doğan gazeteciliği yok muydu? Yüksek maaş veriyor diye adamın ülkeyi soymasına izin vermediniz mi? Adamın silahşörü gibi davranmadınız mı? Adamı cumhurbaşkanlığına önerdiniz. Yalıda oturup sol namusu mu olur? Ruşen Bey demiş ki, Sedat Peker’in solcularla sorunu var. Ya babam radikal, ciddi solcu. Ben olmadım. Sol, insanı tanımayan bir düşünce.

Bizim temiz Süleyman var. Berat Bey’e sen beni düşman etmedin mi arkadan? Akrabam Reşat Hacıfazlıoğlu senin bütün organizasyonlarını yapan… DYP’nin başına ulaşmak istiyordun, seni kongrelere almıyorlardı. Yanında benim arkadaşlarım vardı.

Benim akrabam gelip, “Reis’in kulağına bir şeyler geliyor, İstanbul’da sorunlar var” dediğinde ‘İstanbul’u ben yönetemiyorum. Berat yönetiyor’ dedin mi, demedin mi?

Sedat Peker’in akrabası. Bir cenazedeyiz, yollamış. Telefon sinyalleri var. Cenazede görüştük. Ben yurtdışına sürgün olmadan önce. Sen demedin mi Sedat Peker’e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olunca haber vereceğim demedin mi? Sen efsanesin. Fouche mezardan kalksa, Mehmet Ağar falan hikâye. Sen gelecek Türkiyesinin değişilmez adamı sensin. Bu dünyada yıldızın hep parlak olacak.

Ben Berat Bey’le ilgili yayını yaptığımda bana haber yollayıp yayını durdur diyen de sendin. Onunla sorununu Türkiye biliyor. Nasıl bir denge oluştuysa, çok  mu karışıklık çıktı? Ben Berat Bey’le ilgili haber yollamadım de….

Sen benim koruma polisimi vermedin mi? Sen uzatmadın mı temiz Süleyman?

Temiz Süleyman’ın istifa olayı var ya… Bir gün evvel robot hesaplardan girip twitler hazırladı. O 1 milyon 300 bin tweet var ya… Sen de biliyorsun, o çocukların hepsi benim kardeşim gibi. Benim destek olduğum, açılmasına vesile olduğum haber portalları da sana destek oldular. Orada duruyor kayıtlar.

Tayyip abinin altını oyduğunu herkes biliyor.

Kırmızı bülten… Beni korkutuyor. Gerekli şeyleri yapıyoruz… Ben 16,5 sene cezaevinde yattım tek ayak üstünde, öbür ayakta bir o kadar daha yatarım. Beni mi korkutacaksın? Senden korkan senin gibi olsun. Makamın için küfür edemiyorum. Allah mısınız ulan siz? Nesiniz? Pelikancısı, Ağarcısı, Süleymancısı. Nedir ulan? Sarmışsınız Tayyip abinin çevresini, dünyayla temasını kesmişsiniz. Atatürk’ün Dolmabahçe Sarayı’ndaki halleri gibi.

İnsanlar intihar ediyor. Senin görevin değil mi bunu engellemek? Senin görevin gazeteciye, parti başkanına, ona buna… Eşkıya mısın sen? Beni alacakmış. Mahsuni Şerif’in dediği gibi yiğit muhtaç olmuş kuru soğana. Millet kuru soğana muhtaç. Şanslı zengin kesim keyifte….

Silivri’de intihar eden intihar müdürünü anlatsana. Gaziosmanpaşalı adamı bıraktırmak için telefon açtın ya. Senden önce Koruma Daire Başkanı Ekrem Güler aradı. Hakan Çalışkan adı. Neden intihar etti?

Bunun Gaziosmanpaşa’dan tanıdığı zengin, kelle… Silivri müdürü, namuslu adam, gözaltı yapıyor. Koruma Daire arıyor, herhalde eski İl Emniyet Müdürü Mustafa Bey’le (Çalışkan) arası iyi. O hayır diyor. Sonra Süleyman Bey kendisi arıyor İlçe Emniyet Müdürü’nü. Koruma Daire Başkanı’nın telefonundan mı arıyor? Bırak diyor, bırakmıyorlar.

Sen, Mehmet Ağar, Pelikancılar… Siz Ebrehesiniz. Derinciler, Pelikancılar, süslü Sülü… Bugünün ebabil kuşları bu telefonlar.

Adam FETÖ’cü, parası var. Parası olan yırtıyor, para olmayan cezaevinde. Bu nasıl bir adalet? Mesela adamı herkes biliyor, FETÖ’cü ama milyarder. Bakın tpularının yarısı nerelere gitmiş? FETÖ’den alınslar hepsi devlete gidecek. Yarısını istiyorlar, bizim derinciler…

Haydar Baş Hocaya bir kinin vardı, anlayamadım. O namuslu adamdı. Adamın cenazesine bile kimseyi sokmadın. ‘Cenazelere hastalık sebebiyle sokulmuyor’… Ya bırak, elli bin kişilik mitingler yaptınız.

Ablanın kocası Abdullah Bey’i bana yollamadın mı? Belki senin haberin yoktur. Oğlu şarkıcı olacak. Polat Yağcı’ya telefon açtım. Enişteni tanıştırdım, bu çocuğu tüm kanallarda yayınlattırdım. O zaman, Her şeyi yaparken iyiydim.

Feridun başkanı da almışlar, 65-66 yaşında adam. Allah beni affetsin, ona çok eziyet ettim. Halen daha ediyorum, geceleri arıyorum, bırak beni gene alacaklar diyor. Dedim napıyorsun, ameliyat olacağım. Sakın gitme ameliyata dedim, sana çip takarlar. Beni arama diyor. Feridun başkana sorun bu çip olayı nedir?

Aptallar erken ölür

Peker’in masasında bu videoda yeraltı dünyasını Baba romanıyla anlatan Mario Puzo’nun kumar ve gece hayatını anlattığı “Aptallar Erken Ölür” adlı kitabı vardı. Sedat Peker 4. Bölüm

- Advertisment -