Ana SayfaHaberlerDünya‘Prens Harry ile Tatlı Sert’ Netflix’te: “Kraliyet ailesi, Meghan’a yönelik ırkçı manşetleri...

‘Prens Harry ile Tatlı Sert’ Netflix’te: “Kraliyet ailesi, Meghan’a yönelik ırkçı manşetleri umursamadı”

Kraliyet ailesindeki görevlerinden ayrılan Prens Harry ve eşi Meghan, Netflix’te yayımlanan belgeselin ilk üç bölümünde Kraliyet ailesi ile yaşadıklarını anlattı. Harry, Meghan’a yönelik ırkçı manşetlere karşı Kraliyet ailesinin kayıtsız kaldığını, Meghan ise ailenin resmiyetine alışmakta zorluk yaşadığını anlattı.

Kraliyet ailesindeki görevlerinden ayrılan Prens Harry ile eşi Meghan’ın yaşadıkları süreci anlattıkları belgeselin ilk üç bölümü Netflix’te yayımlandı. Belgeselde Harry, tabloid gazetelerdeki, Meghan’ın siyah olmasına göndermeler yapan ırkçı manşetleri örnek gösterdi ve eşini bu manşetlerden koruma gereği duyduğunu söyledi. Endişesini Kraliyet ailesiyle paylaşan Harry’ye verilen yanıt ise “Sakın cevap verme” oldu.

Prens Harry, belgeselde sarayın bu kayıtsızlığını şaşkınlıkla anlattı: “Kraliyet ailesinin diğer üyeleri kendi eşlerine de aynı saldırıların yapıldığını, benim kız arkadaşıma neden farklı ve özel davranılması, onun neden özel olarak korunması gerektiğini anlamadıklarını söyledi. Halbuki arada ciddi bir fark vardı, Meghan ailedeki diğer kadınlardan farklı bir ırka mensuptu.”

Belgeselde eşiyle ilişkisinin büyük bir aşk hikâyesi olduğunu söyleyen Harry birlikte olabilmek için sahip oldukları her şeyden nasıl feragat ettiklerini de anlattı ve medyanın yoğun baskısını annesi Prenses Diana’nın yaşadığı zorluklarla kıyasladı. 

Meghan ise kraliyet ailesiyle ilk tanışma deneyimini anlatırken kamuoyunun gözünden uzaktayken bile takındıkları resmî tutuma çok şaşırdığını belirtti. 

Meghan, görümcesi Kate ile tanıştıkları ilk günü de “Will ve Kate bize yemeğe gelmişlerdi. Hatırlıyorum, ben yırtık kot giymiştim ve çıplak ayaktım. Her zaman sarılmayı severim, hep sarılan biriyim. Bunun birçok İngilizi rahatsız ettiğini fark etmemiştim” sözleriyle aktardı.

- Advertisment -