Ana SayfaHaberlerDünyaRoger Waters yine konuştu: “Ukrayna hükümetinin ölüm listesindeyim, Suriye’de Esad haklı, ABD...

Roger Waters yine konuştu: “Ukrayna hükümetinin ölüm listesindeyim, Suriye’de Esad haklı, ABD dünyanın en şeytani ülkesi”

Pink Floyd grubunun kurucularından müzisyen Roger Waters, Rolling Stones dergisine özel bir söyleşi verdi. Roger Waters söyleşide Esad’a, Rusya’ya destek açıklamalarını tekrarladı; Rusya’nın ABD seçimlerine müdahale ettiği iddialarını Amerikan propagandası olarak tanımladı; Ukrayna hükümetini eleştirdiği için ölüm listesine alındığını ve hayatının tehlikede olduğunu söyledi.

Pink Floyd rock grubunun kurucularından ünlü Amerikalı müzisyen Roger Waters, Rolling Stones dergisine özel bir söyleşi verdi. Waters söyleşide Ukrayna hükümetine yönelttiği eleştirilerini devam ettirdi: “Unutmayın, ben Ukrayna hükümeti tarafından desteklenen bir ölüm listesindeyim. S*ktiğimin listesindeyim ve listedeki insanlar öldürülüyor. Öldürdükleri zaman, resminin üzerine ‘sıvılaştırıldı’ yazıyorlar. O listedeki s*kik resimlerden biri de bana ait.”

Roger Waters ayrıca Esad’ın haklı ve meşru bir lider olduğunu da söyledi: “Kendi doğrularımla yaşıyorum, gece Batı propagandasının doğru olmadığını bilerek uyuyorum.”

Waters, ABD’deki seçimlere Rusya’nın müdahale etmediğini söyledi ve ekledi: “Hepsi Batı propagandası. Rusya seçimlere müdahale etti, Rusya bunu yaptı, şunu yaptı. Hepsi yalan, yalan, yalan.”

- Advertisment -