Ana SayfaHaberlerSahte Kılıçdaroğlu broşürleri: “Bunu AK Parti Gençlik Kolları yapıyor”

Sahte Kılıçdaroğlu broşürleri: “Bunu AK Parti Gençlik Kolları yapıyor”

“Güneydoğu’da özerklik ilan edeceğiz”, “Apo serbest kalacak”, “Oğlun erkek arkadaşıyla evlenebilecek.” Altında Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı ve kampanya sloganları olan, resmi kampanya tasarımının taklit edildiği broşürler ve afişler dağıtılmaya başlandı. HP Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan: “AK Parti Gençlik Kolları bunu yapıyor. 81 ilde bu sahte afişler, broşürler var. Arabalara bırakıyorlar, duvarlara asıyorlar, evlere dağıtıyorlar...”

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun vaatlerini içeren broşürler montajlanarak sahte vaatler ile değiştirildi ve Türkiye’nin farklı şehirlerinde dağıtıldı.

Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasına aitmiş gibi gösterilmek istenen sahte broşürler şöyle:

Tuncay Özkan: “AK Parti Gençlik Kolları yapıyor”

Karar TV yayınında sahte broşürler ile ilgili konuşan CHP Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, sahte broşürlerin AK Parti Gençlik Kolları tarafından 81 ilde dağıtıldığını iddia etti.

“Terör örgütü PKK ile CHP’yi el ele gösteren afişleri basıp dağıtıyorlar. Aynı İstanbul mitinginde yaptıkları gibi. Bu utanılacak bir şeydir. PKK lider kadrolarını gösterip alta CHP logoları koyuyorlar. Ses değiştirmeleri yapacaklar, sahte videolar yapıyorlar. Her şeyi uygulayacaklar. PKK terör örgütünün kanatları altına sığınıyorlar” diyen Özkan, YSK’ya konuyla ilgili başvurduklarını ve bu afişlerin toplatılması gerektiğini söyledi.

7 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan da İstanbul mitinginde Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Haydi” reklam filmine PKK lideri Murat Karayılan’ın montajlandığı videoyu izletmişti.

- Advertisment -