Anasayfa / Haberler / Salim Ensarioğlu’ndan İYİ Parti’ye eleştiriler: Merkez sağ parti olduğunu söyledikleri için geldim. İkinci bir MHP’ye gerek var mı?

Salim Ensarioğlu’ndan İYİ Parti’ye eleştiriler: Merkez sağ parti olduğunu söyledikleri için geldim. İkinci bir MHP’ye gerek var mı?

Şeyh Said ile ilgili açıklamaları sebebiyle disipline sevk edilen İYİ Parti Milletvekili Selim Ensarioğlu: "Milliyetçi olarak Meclis'te bir parti var mı? Var. İkinci bir MHP'ye gerek var mı? Geldiklerinden beri Bahçeli ile milliyetçilikte yarışıyorlar", "Bana burasının bir merkez sağ parti olduğunu söyledikleri için ben buraya geldim. Türkiye'de eksik olan, ihtiyaç olan merkez sağ bir parti."

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın