Ana SayfaHaberlerSancaktepe Belediyesi’nde “jakuzi,” duşa kabin çıktı. CHP’li yeni başkan: “Jakuzi ile...

Sancaktepe Belediyesi’nde “jakuzi,” duşa kabin çıktı. CHP’li yeni başkan: “Jakuzi ile bunun olması arasında hiçbir fark yok”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanlarından Necati Özkan, 31 Mart’ta AK Parti’den CHP’ye geçen Sancaktepe Belediyesi’ni gezdiğini, başkanlık katında jakuzi olduğunu iddia etmişti. CHP’li yeni başkan Alper Yeğin, başkanlık katını Sözcü TV’ye gezdirdi, jaukizi olduğu iddia edilen başkanlık katındaki banyoda duşa kabin olduğu ortaya çıktı. Yeğin: “Benim kendi fikrim, jakuzi ile bunun olması arasında hiçbir fark yok. Jakuzi de olsa aynı.”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasını yürüten Necati Özkan, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den CHP’ye geçen Sancaktepe Belediyesi’nde başkana özel jakuzi olduğunu iddia etmiş, ancak haber İletişim Başkanlığı tarafından yalanlanmıştı.

Yeni belediye başkanı Alper Yeğin, günler sonra Sözcü TV kameralarına belediye binasının kapısını açıp gezdirdi.

Resim
Resim

Başkan Yeğin, başkanlık katında iki banyo olduğunu, bunun yanı sıra 8 tane olan belediye yardımcıları için de özel banyo olduğunu söyledi.

Resim

Duşakabinleri gösteren Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, “Benim kendi fikrim, jakuzi ile bunun olması arasında hiçbir fark yok. Jakuzi de olsa aynı” dedi.

- Advertisment -