Ana SayfaHaberlerFakıbaba AK Parti'den istifa etti. İddia: Bir AK Parti Urfa milletvekili daha...

Fakıbaba AK Parti’den istifa etti. İddia: Bir AK Parti Urfa milletvekili daha istifanın eşiğinde

Ahmet Eşref Fakıbaba, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile AK Parti'den ve milletvekilliğinden istifa ettiğini duyurdu. Fakıbaba, bundan sonra İYİ Parti'de siyaset yapacağı açıkladı. Karar gazetesi yazarı Elif Çakır ise Karar TV canlı yayınında "Birkaç gün içinde, Urfa'dan bir milletvekili daha AK Parti'den ayrılacak. 'Artık uyuyamıyorum, vicdanım sızlıyor' diyerek istifa edecek" bilgisini paylaştı.

Ahmet Eşref Fakıbaba, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile AK Parti’den ve milletvekilliğinden istifa ettiğini duyurdu.

Fakıbaba, “Siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle birlikte olmayacağım için mutluyum” dedi.

Ahmet Eşref Fakıbaba’nın İYİ Parti’ye katılacağı ve önümüzdeki hafta çarşamba günü TBMM’de düzenlenecek parti grup toplantısında Meral Akşener tarafından kendisine parti rozeti takılacağı öğrenildi.

Karar gazetesi yazarı Elif Çakır ise Karar TV canlı yayınında AK Parti’den istifaların devam edeceği kulisini paylaştı.

Çakır, “Birkaç gün içinde, Urfa’dan bir milletvekili daha AK Parti’den ayrılacak. ‘Artık uyuyamıyorum, vicdanım sızlıyor’ diyerek istifa edecek” dedi.

- Advertisment -