Ana SayfaHaberlerSarıgül: 'Özdağ'ın konuşmalarını biraz romantik buluyoruz'; Özdağ: 'Bu iş Şişli’de imar izni...

Sarıgül: ‘Özdağ’ın konuşmalarını biraz romantik buluyoruz’; Özdağ: ‘Bu iş Şişli’de imar izni vermeye benzemez”

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a yönelik Suriyeli sığınmacılar konusunda 'romantik konuştuğu^ eleştirisine Özdağ, sosyal medya hesabından yanıt verdi. Özdağ, "Milli güvenlik konuları Şişli’de imar izni vermeye benzemez. Ben o işlerden anlamam. Siz benim bildiklerimi bilmezsiniz" dedi.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, TV100 ekranlarında yayınlanan Pınar Işık Ardor’un sunduğu Pazar Siyaseti programına konuk oldu.

Sarıgül, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın sığınmacı politikasıyla ilgili sorulan bir soruya “Konuşmalarını biraz romantik buluyoruz. İktidara geldim hemen göndereceğim mantığını doğru bulmayız o insanlar kargo paketi değil. Kolay kolay gitmezler ama gitmeleri gerekir. Bunun en doğrusu AB ülkelerini mültecileri eşit olarak alması” cevabını verdi.

Sarıgül’ün bu açıklamalarına Ümit Özdağ twitter hesabından yaptığı paylaşım ile yanıt verdi. Özdağ paylaşımında, “Sevgili Sarıgül, TikTok için çok ciddi pozlarda ayçiçek yağı tokatlamaya devam edin lütfen. Milli güvenlik konuları Şişli’de imar izni vermeye benzemez. Ben o işlerden anlamam. Siz benim bildiklerimi bilmezsiniz. İyi çalışmalar dilerim” dedi.

- Advertisment -