Ana SayfaHaberlerGündemSedat Bucak: “Aktif siyaseti bıraktım, organik tarımla uğraşıyorum, Akşener çok sevdi burayı”

Sedat Bucak: “Aktif siyaseti bıraktım, organik tarımla uğraşıyorum, Akşener çok sevdi burayı”

Eski DYP Milletvekili Sedat Bucak, Meral Akşener’in ziyaretiyle siyasete döneceği söylentilerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi: ‘’Aktif siyaseti bıraktım. Eski siyaset ve dava arkadaşımız Meral Akşener, bizi ziyaret etti. Bu ziyaret beni çok mutlu etti. Geçmişteki arkadaşlığımızı ve siyaseti yad ettik. Ona hep ‘Abla’ diyorum.’’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 2 Eylül’de partisinin Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki il ve ilçe başkanlarıyla Urfa’da bir araya geldi. Akşener, kentteki temasları kapsamında Bucak Aşireti lideri, eski DYP Milletvekili Sedat Edip Bucak’ı Siverek’teki evinde ziyaret etti.

DHA’nın haberine göre; 19, 20 ve 21’inci dönemde DYP Şanlıurfa milletvekili olarak TBMM’de bulunan Bucak, evinde ziyarete gelen Meral Akşener ile hiç siyaset konuşmadıklarını, sadece geçmişi yad ederek, kahve içtiklerini söyledi:

”Ben 3 dönem DYP’den milletvekili olarak siyaset yaptım. Ardından hiçbir partiden aday olmayarak, siyasetten elimi, kolumu çektim. Aktif siyaseti bıraktım. Ben kendime burada yeni bir dünya kurdum. Siverek’te kendi köyümde doğa ve bahçeyle ilgileniyorum. Bütün gün burada zamanımı geçiriyorum. Modern ve organik tarımla uğraşıyorum. Bildiğiniz gibi eski siyaset ve dava arkadaşımız Meral Akşener, bizi ziyaret etti. Bu ziyaret beni çok mutlu etti. Geçmişteki arkadaşlığımızı ve siyaseti yad ettik. Ona hep ‘Abla’ diyorum. Yaşadığım köyümdeki bahçemizi ona gezdirdim, çok sevdi burayı. Daha sonra buraya özel olarak geleceğini söyledi. Hiç güncel siyaset konularına girmedik ve konuşmadık.”

- Advertisment -