Ana SayfaHaberlerSedat Peker: “Gerekirse bildiklerimi dumanla anlatırım”

Sedat Peker: “Gerekirse bildiklerimi dumanla anlatırım”

Sedat Peker Youtube, Twitter ve Instagram hesaplarının engellenmesi için mahkeme kararı çıkarıldığını doğruladı: “Ancak bu platformların yöneticileri hali hazırda bunu uygulamıyorlar. Yani bizler gibi direniyorlar. Gerekirse bildiklerimi dumanla paylaşacağım, ama gene paylaşacağım."

Sedat Peker, sosyal medya hesaplarına erişim engeli talebinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir açıklama yaptı:

“Youtube, Twitter ve Instagram hesaplarım mahkeme kararıyla ikinci kez kapatılmak isteniyor. Ancak bu platformların yöneticileri hali hazırda bunu uygulamıyorlar. Yani bizler gibi direniyorlar (bakalım ne kadar direnecekler).”

“Ben sizlerle bir akit yaptım. Bu sosyal medya hesaplarımı diyelim ki kapatmayı başardılar, size sözüm olsun gerekirse bildiklerimi dumanla paylaşacağım, ama gene paylaşacağım. Çünkü yapılan akitte verilen söz namustur.”

Sedat Peker’in YouTube, Twitter ve Instagram hesapları, dün (24 Haziran) millî güvenlik ve kamu düzeninin korunması gerekçesiyle erişime engellendi fakat ilgili platformların Türkiye’de temsilcilikleri olmasına rağmen karar henüz uygulanmadı.

- Advertisment -