Ana SayfaHaberlerSedat Peker, ilk videosunun yıldönümünde yeniden sahneye çıkmaya mı hazırlanıyor?

Sedat Peker, ilk videosunun yıldönümünde yeniden sahneye çıkmaya mı hazırlanıyor?

2 Mayıs 2021’de yayımlamaya başladığı ve 10 Haziran 2021’de son verdiği 10 videoluk seriyle Türkiye’nin gündemini değiştiren Sedat Peker bir süredir BAE tarafından kendisine konulan yasak sebebiyle sessizdi. Fakat dün (28 Nisan) Twitter hesabından bazı tweet’leri RT etti, Instagram hesabından da bu tweet’lerin ekran görüntülerini paylaştı. Sedat Peker’in ve ona yakın isimlerin paylaşımları yakında Peker’in yeniden sahneye çıkacağı iddialarını güçlendirdi.

Yayımladığı videolarda açıkladığı bilgilerle Türkiye’de büyük yankı uyandıran Sedat Peker, Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ilişkisinin yeniden düzelmeye başlamasıyla yayınlarına son vermek zorunda kalmıştı.

Peker, bir süredir Twitter ve Instagram hesaplarından paylaşım yapmıyordu.

Fakat dün (28 Nisan) ilk kez Peker’in Instagram ve Twitter hesabı hareketlendi.  

Peker, Twitter hesabından bazı tweet’leri  RT ederken bunların ekran görüntülerini de Instagram hikâyelerinde paylaştı.

Bu paylaşımlardan birinde “DOGAN KNK” isimli bir hesabın, Sedat Peker’in ailesiyle çekilmiş bir fotoğrafı “Yıkıldı diyenlere, bitti diyenlere inat! Dik duruşun omurgasıdır bu fotoğraf karesi… Her geçen gün daha iyi, her geçen gün daha güçlü! Yıkamazsınız!!!” notu ile birlikte yer aldı.

Bir başka paylaşımda “Celal Han Peker” isimli bir sosyal medya kullanıcısının, Sedat Peker’in bir sokakta önüne tripot kurarak telefonuyla çekim yaptığı bir fotoğrafı paylaştığı görüldü.

Bu paylaşımlar, bir süredir kulaktan kulağa dolaşan Sedat Peker’in yeni videolar çekeceği ve yayımlayacağı ile ilgili iddiaları güçlendirdi.

Ayrıca, Sedat Peker’in ‘basın danışmanı’ olduğu iddia edilen ve Peker’e yakınlığıyla bilinen Emre Olur da zamanın giderek yaklaştığını ifade eden “Tik tak, tik tak…” ifadesiyle kutlama emojisini birlikte kullandığı bir paylaşımda bulundu.

Olur daha sonra, “Sizler, Sn. Reis Sedat PEKER’i kendiniz gibi zannediyordunuz, en büyük hatanız da bu. Kendisini tanıyan herkes bilir! Söz verdiği zaman sonu her ne olursa olsun sözünü tutar. ‘Söz namustur…'” ifadelerini kullandı.

Sedat Peker, Türkiye’den yurtdışına gittikten sonra 2 Mayıs 2021’de başlayarak 8 videoluk bir seri yayımlamıştı. Peker bu videolarda başta iktidar partisi mensupları olmak üzere iş, sanat, hukuk, siyaset alanında dönen birçok karanlık faaliyeti deşifre etmişti.

Peker’in video çekip yayımlamasının, sığındığı Birleşik Arap Emirlikleri tarafından yasaklandığı iddia edilmişti.

Peker son videosunu 20 Haziran 2021’de yayımlamış ve bir sonraki videosunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ‘helalleşeceğini’ açıklamıştı.

- Advertisment -