Ana SayfaHaberlerSedat Peker: "Kıbrıslı siyasiler hepiniz yandınız; arşiv bana geçti"

Sedat Peker: “Kıbrıslı siyasiler hepiniz yandınız; arşiv bana geçti”

Sedat Peker, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunarak Kıbrıslı siyasetçilere seslendi. Peker, “Hepiniz yandınız. Arşiv bana geçti. Utanma duygusu olan istifa edip gitsin” dedi.

Gazeteci Erk Acarer, dün KKTC’de tutuklanan kumarhane sahibi Halil Falyalı’nın, ‘siyasilere şantaj yapmak için’ kullandığı öne sürülen kasetlerin, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in yakınlarının eline geçtiğine ilişkin iddiayı sosyal medya hesabından paylaşmış; KKTC Başbakanı Ersan Saner’in videosunu’ izlediğini iddia etmişti.

Başbakan Ersan Saner iddiaları  “Konu sadece ben değilim. Saldırıya uğrayan ben, ailem, partim ve siyaset kurumumuzdur. Teknolojik olanaklardan alabildiğince yararlanılarak kurgulanan bu video ile çok çirkin bir itibar suikastının hedefi oldum” ifadeleri ile reddetmişti.

Konuya ilişkin Sedat Peker de bugün (20 Ekim) sosyal medya hesabından bir dizi paylaşımda bulundu.

Peker paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı:

“Kıbrıslı siyasiler; uyuşturucu baronlarıyla, yasadışı bahisçilerle birlik olup Türkiye’de bana karşı kurulan komploya destek verirsiniz he. Hepiniz yandınız. Arşiv bana geçti. Siz kaşındınız. Sizi de rezil edeceğim. Utanma duygusu olan, istifa edip gitsin.”

- Advertisment -