Ana SayfaHaberlerSedat Peker: “Perşembe ve Pazar videoları gecikebilir”

Sedat Peker: “Perşembe ve Pazar videoları gecikebilir”

Sedat Peker, kaldığı otelin ortaya çıkması nedeniyle yer değiştireceğini açıkladı. Peker, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Uzun bir yolculuk yapacağım” dedi.

Sedat Peker, Twitter hesabından yaptığı açıklamada yer değiştireceğini ve uzun bir yolcuk yapacağını söyledi. Peker açıklamasında, “Kıymetli dostlarım bir tane namusu olmayan şahıs kaldığım otelin yayınını yapmış. Bu yüzden uzun bir yolculuk yapacağım. Malum, aileyle yolculuk zor oluyor ama biz her zorlukta olduğu gibi bunların da altından kalkmasını biliriz” dedi.

“Perşembe ve pazar yayınlayacağım videolar gecikebilir”

Perşembe ve pazar günü yayımlamayı planladığı videolarının gecikebileceğini söyleyen Peker şu ifadeleri kullandı:

“Bu sebeple perşembe ve pazar yayınlayacağımı söylediğim videolar belki gecikebilir (net olarak bilmiyorum), ancak söz namus ölmez sağ kalırsak mutlaka yayınlayacağım. Ancak Twitterim açık olacak. Ani gelişmelere buradan katılacağım.”

Son yayımladığı videosunda da yer değiştirdiğini söylemişti

Sedat Peker son videosunda da “Gecenin 1’i çoluk çocuk yeni bir yere yerleştik, epey bir yol geldik” diyerek şu ifadeleri kullanmıştı:

“Hani böyle çoluk çocuk bir yere gidiyorsun, nerede olduğunu öğreniyorlar. Ben de teknolojiyi yeni yeni öğreniyorum. Görüntüyü internete yüklüyorsun, meğer eşleştirme yapıyormuş. Bu yüzden artık arka fonlarda böyle zevksiz şeyler yerleştireceğim. Kusura bakmayın, yoruldum kardeşlerim gecenin 1’i çoluk çocuk yeni bir yere yerleştik. Epey bir yol geldik.”

- Advertisment -