Ana SayfaHaberlerSedat Peker’in Beykoz’daki evine silahlı saldırı düzenlendi… Peker: “Saldırı planlandığını önceden biliyordum”

Sedat Peker’in Beykoz’daki evine silahlı saldırı düzenlendi… Peker: “Saldırı planlandığını önceden biliyordum”

Sedat Peker’in Beykoz’daki evine silahlı saldırı düzenlendi. Evde güvenlik amacıyla bulunan 6 kişiden biri olan Yılmaz Günay ağır yaralandı. Peker saldırıyı önceden bildiğini söyledi. Peker’in yakınlarına göre saldırı “gözdağı” amacıyla gerçekleştirildi. Yakınları, Peker’in 'Vallahi çok eğleneceğiz. Ama zamanını ben belirleyeceğim' sözlerini de aktarıyor.

Sedat Peker’in Beykoz’daki “tek mal varlığım” dediği evine bu sabah (14 Eylül) silahlı saldırı düzenlendi.

Halk TV’de yer alan habere göre, evin önüne iki araç geldi. Bir araç uzakta beklerken, yakına gelen aracın camı açıldı. Eve Sedat Peker’in bilgisi dahilinde geldiğini söyleyen kişi görevlilerin kendisine yaklaşması üzerine arabanın içinden ateş etmeye başladı. Evdeki görevli Yılmaz Günay’a 3 kurşun isabet etti. Günay, ağır yaralı olarak Beykoz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Evde, Peker’in bilgisi dahilinde 6 kişinin güvenlik amacıyla kaldığı, 3’er kişilik vardiyalarla çalıştıkları öğrenildi.

Saldırıda ağır yaralanan Yılmaz Günay ve Sedat Peker.

Sedat Peker: Saldırıyı biliyordum

Halk TV, ulaştığı Sedat Peker’in yakınlarına Peker’in durumunu sordu:

“Sedat Peker gayet iyi. Olayla ilgili tek yaptığı yorum ise:Aptal düşmanlar maalesef insanın zekâsını köreltiyor.’ Sedat Peker’in bu konularla ilgili daha önceden bilgisi vardı. Hatta Dubai’ye yollanan kişilere (suikast timi) başka isimlerle pasaport çıkarıldı. Kişilerin isimleri başka fakat sahte isimlere gerçek pasaport çıkarıldı. Sedat Peker, yakınlarına ‘Vallahi çok eğleneceğiz. Ama zamanını ben belirleyeceğim’ dedi.”

Ayrıca Sedat Peker’in yakınları saldırının Sedat Peker’in susturmak için gerçekleştirildiğini ve böylece “Türkiye’deki yakınlarının da hepsine zarar veririz, öldürürüz” mesajlarının iletildiğini söyledi.

- Advertisment -