Ana SayfaHaberlerSedat Peker'in videolarıyla gündeme gelen Halil Falyalı silahlı saldırıda hayatını kaybetti

Sedat Peker’in videolarıyla gündeme gelen Halil Falyalı silahlı saldırıda hayatını kaybetti

Sedat Peker’in videolarıyla adı gündeme gelen ABD'de uyuşturucu kaçakçılığından ve Türkiye'de sanal bahis çetesi yöneticiliğinden hakkında tutuklama kararları olan Kıbrıslı işadamı Halil Falyalı yaşadığı Girne'de evinin yakınlarında uğradığı silahlı saldırıda öldürüldü. Falyalı'nın KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıslı siyasetçiler, Türkiye'den ünlü futbolcular, iş insanları ve şarkıcılarla yakın ilişkileri vardı.

Kıbrıs Postası’nda yer alan habere göre, Halil Falyalı’nın aracı Girne Çatalköy’de evinin yakınlarında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından otomatik silahlarla tarandı.

Saldırıda Halil Falyalı’nın şoförünün hayatını kaybettiği öğrenilirken, saldırı sonucu ağır yaralanan ve hayati tehlikesi bulunan Halil Falyalı’nın Girne Akçiçek Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne sevk edildiği fakat burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

Halil Falyalı kimdir?

Falyalı, Kıbrıs’ta çok tartışmalı isimlerden biri. 20 yıl önce kumarhane güvenliği olarak işe başlayan zengin bir iş insanı fakat bazı karanlık işlerin de merkezi konumunda.

- Advertisment -