Ana SayfaHaberlerSezen Aksu’ya destek mesajları: Yılmaz Erdoğan, Beren Saat, Kenan Doğulu...

Sezen Aksu’ya destek mesajları: Yılmaz Erdoğan, Beren Saat, Kenan Doğulu…

Sanatçılardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “dillerini koparmak görevimiz” sözleriyle hedef aldığı Sezen Aksu’ya destek mesajları gelmeye devam ediyor.

Yılmaz Erdoğan, Sezen Aksu’nun Erdoğan’ın kendisini ima ederek söylediği sözlerine yanıt olarak yazdığı “Avcı” şarkısını paylaştı.

Beren Saat sosyal medya hesabından “Halka şiirler okuyup, şarkılara söyleyerek duygusal köprü kurarak seçilen Erdoğan’ın bugün ‘Dilini koparırız’ demesine inanmak istemiyorum” dedi.

Saat’in paylaşımı şöyle:

“Halka şiirler okuyup, şarkılara söyleyerek duygusal köprü kurarak seçilen Erdoğan’ın bugün ‘Dilini koparırız’ demesine inanmak istemiyorum. Hatırla Sevgili dizisinde oynadığımızda hepimiz çok gençtik ve o dizide Recep Tayyip adlı genç iyi şiir okumasıyla öne çıkan bölümlük karakterdi hikâyemizde. Ben siyaset kadar edebiyat sevdalısı olduğunu düşünürdüm bugüne kadar. Canımız Sezen Aksu’yu susturmanın hepimizin ezbere eşlik edeceği yüzlerce şarkısını, sonraki kuşaklara aktarmamıza engel olamayacağını çok iyi bildiğini tahmin ediyorum. Seni seviyoruz Sezen.”

Sezen Aksu’ya destek veren Kenan Doğulu da sosyal medya hesabından, “Seçilmiş bir kişidir o. Ve bizim topraklarımıza denk gelmiştir” yazdı.

Doğulu’nun paylaşımı şöyle:

“Barışçıl ve üstün empati yeteneği; sevgi, aşk ve hoşgörü kalesi yapısıyla hepimizin kalplerine değmiş bir aile büyüğümüz; erdemli, bilgili ve çalışkan bir Türk kadınımızdır o. Dünyanın her ülkesinde hayranları olan, Türk müziğini pop müzik ile evlendirmiş ve milletimizi gururlandırmış ulusal bir hazinedir. Seçilmiş bir kişidir o. Ve bizim topraklarımıza denk gelmiştir. Şanslı olduğumuzu düşünerek davranmamız ve pamuklara sarıp ödüllendirmemiz gereken, bize sevmeyi öğreten halk ozanımız, canımız Sezen’imizdir.”

- Advertisment -