Ana SayfaHaberlerSalı günü “Şimdi vakit yollara düşme vaktidir” diyen Bahçeli bugün de deprem...

Salı günü “Şimdi vakit yollara düşme vaktidir” diyen Bahçeli bugün de deprem bölgesini ziyaret etmedi

Bütün siyasi parti liderlerinin aksine dokuz gündür aralarında 900 insanın hayatını kaybettiği memleketi Osmaniye’nin de olduğu depremden etkilenen illere gitmeyen MHP lideri Bahçeli, Salı günkü (14 Şubat) grup toplantısında “O zaman gelmiştir, şimdi vakit yollara düşme vaktidir. Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Adana ve Malatya’yı sırayla ziyaret edeceğim” demesinin üzerinden geçen zamana rağmen henüz Ankara’dan ayrılmadı

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden memleketi Osmaniye dahil 10 şehir etkilenmesine rağmen MHP lideri Devlet Bahçeli bir 9 gündür deprem bölgesine gitmemişti.

Bahçeli dün (14 Şubat) yaptığı grup toplantısı konuşmasında  (deprem bölgesine gideceğini açıklamıştı:

“Ben de, titiz ve hassas kurtarma çalışmalarını meşgul etmemek, bilhassa Sayın Cumhurbaşkanımızın deprem bölgesinde olmasından dolayı gelişmeleri anbean Ankara’dan takip ettim. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı olarak depremden zarar görmüş illerimizi ve tüm vatandaşlarımızı bir program dâhilinde ziyaret etmek amacıyla geçen hafta aldığım kararı tatbik etmek için makul bir zaman kollamıştım. O zaman gelmiştir, şimdi vakit yollara düşme vaktidir. Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Adana ve Malatya’da milletimle tek yürek olacağım, tek ses olacağım, mahzun illerimizin ve mağdur vatandaşlarımızın hepsini birden, çalışmaların aksamasına fırsat vermeden sırayla ziyaret edeceğim.”

Fakat 16 Şubat 22.00 itibariyle Devlet Bahçeli‘nin deprem bölgesine gittiğine dair bir bilgiye ulaşılamadı.

Ayrıca MHP ve Bahçeli’nin sosyal medya hesaplarından da bu yönde bir paylaşım yapılmadı.

- Advertisment -