Ana SayfaHaberlerSinan Ateş suikastıyla ilgili paylaşımlarıyla bilinen hesap: “O gün geldi artık, bu...

Sinan Ateş suikastıyla ilgili paylaşımlarıyla bilinen hesap: “O gün geldi artık, bu gece Türk milletine verdiğim söz yerine gelecek”

Eski Ülkü Ocakları başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesinin ardından cinayete ilişkin birçok bilgi, belge ve fotoğrafı ilk yayımlayan Twitter hesabı “Tony Salvatore” cinayetten birkaç ay önce, 2022’nin Eylül ayında açılmıştı.

Cinayetin ardından yaptığı paylaşımlardaki bilgi ve belgeler Sinan Ateş suikastının üzerindeki perdeyi kaldırmada önemli bir rol oynadı.

Bu durum, hesabı kullanan kişinin ‘içeriden bilgi aldığı’ düşüncesini yaygınlaştırdı.

Bir süredir paylaşımlarına ara vermiş olan Tony Salvatore hesabı bugün (1 Mart) MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter, Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Ülkü Ocakları eski başkanı ve Mersin milletvekili Olcay Kılavuz ile MHP MYK üyesi Şahin Gürz’ü etiketleyerek yeni bir paylaşım yaptı.

Paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“Uzun zaman sonra merhaba. Çok fazla mesaj gelmiş, şimdi görebildim. Merak etmiş/endişelenmişsiniz; Tanrı hepinizden razı olsun. Başımdan geçen badireleri anlatıp sizi meşgul etmeyeceğim, zira sizin de bildiğiniz gibi tek amaç, Sinan Ateş kardeşim için adaletin sağlanması!

“Ulan kahpeler; siz bu ânın bir gün geleceği korkusuyla yaşadınız günlerce; evet o gün geldi artık… Bu gece Türk milletine verdiğim söz yerine gelecek; ölsem de gelecek!”

- Advertisment -