Ana SayfaHaberlerSinan Oğan Babala'ya katıldı, kavga çıktı: Kürtler salondan çıkarıldı, Oğuzhan Uğur geri...

Sinan Oğan Babala’ya katıldı, kavga çıktı: Kürtler salondan çıkarıldı, Oğuzhan Uğur geri getirdi

Sinan Oğan'ın katıldığı Açık Mikrofon programında seyirciler arasında tartışma çıktı. Kürt olduğunu söyleyen seyircilerin salondan atılması üzerine Oğuzhan Uğur seyircileri alarak sahneye çıkardı.

Sunucu Oğuzhan Uğur’un Babala TV Youtube kanalındaki “Açık Mikrofon” programının yeni bölümünün tanıtımı yayımlandı. Programın bu bölümüne Ata İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan konuk oldu.

Uğur ile Oğan’ın salonda bulunmadığı bir sırada seyirciler arasında tartışma çıktı.

Seyircilerden birinin “Kimse bana ‘Ne mutlu Türküm Diyene’ dedirtemez” dediği için çıktığı iddia edilen tartışma sonrasında, bu ifadeyi sarfeden seyirci ile Kürt olduğunu söyleyen bir başka seyirci programın görevlileri tarafından dışarı çıkartıldı.

Seyircilerin bir kısmı ise dışarı çıkartılanların geri getirilmesini istedi.

Bunun üzerine Uğur, salondan çıkartılan seyircileri tekrar salona getirterek sahneye çıkardı.

Uğur, görevlilerce dışarı atılan seyirciye, “Ekibim adına senden özür diliyorum” dedi.

Uğur, dışarı çıkartılan iki kişiye tepki gösteren diğer seyircilere dönerek “Bu programda hiç kimse hiç kimseye bir şey dayatamaz izleyiciler arasında. Bu olayları yaşamamızın sebebi bu çocuklar da değil siz de değilsiniz. Sizden rica ediyorum, iki tane çocuğun üzerinden almayın hıncınızı. Tahammül de edeceksiniz, dinleyeceksiniz de” diye konuştu. (Duvar)

- Advertisment -